Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde fındık topladığı sırada kalp krizi geçiren 22 yaşındaki bayan hayatını kaybetti.
Olay, Şamlar Köyünde meydana geldi. Sabah saatlerinde fındık toplamaya giden Seda Karakaya (22) bir anda kötüleşerek yere yığıldı. Genç bayanın yere yığıldığını fark eden arkadaşı durumu jandarma ve 112 Acil Servis gruplarına bildirdi. Olay yerine gelen sıhhat grupları yaptığı denetimlerde Karakaya’nın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemede genç bayanın kalp krizi nedeniyle öldüğü öğrenildi.
Karakaya’nın cenazesi Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.


Fındık toplarken kalp krizi geçiren genç bayan hayatını kaybetti
Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.
Taraftarlar duygularını paylaştı
Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.
Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.
Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

