Samsun’da fındık personellerini taşıyan minibüsün lastiğinin patlaması sonucu takla attığı kazada 15 kişi yaralandı.
Kaza, Samsun’un Çarşamba ilçesinin Çınarlık Mahallesi Samsun-Ordu karayolu üzerinde saat 06.45’te meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Salih Seyhan’ın kullandığı, Samsun’dan Çarşamba ilçesine fındık toplamaya giden mevsimlik tarım çalışanlarının bulunduğu 55 AEN 173 plakalı minibüs sol art lastiğinin patlaması sonucu denetimden çıkarak takla atıp yan yattı. Kazada araç şoförü ile birlikte araçta bulunan 15 kişi yaralandı. Yaralılar, ambulanslarla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Gazi Devlet Hastanesi, Çarşamba Devlet Hastanesi ve özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.
Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Fındık çalışanlarını taşıyan minibüs takla attı: 15 yaralı
Kirman: “Kararlılıkla çalışmalarımızı sürdüreceğiz”
Karabük İl Genel Meclisi’nin Mayıs ayı ilk toplantısı İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Okan Kirman başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan Başkan Kirman, İl Genel Meclisi’nin vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla çalışmalarını kararlılıkla sürdüreceğini söyledi.
Karabük’ün kalkınması, ilçelerin gelişimi ve köylerin ihtiyaçlarının karşılanması adına yürütülen çalışmaların önemine dikkat çeken Kirman, alınan kararların kente katkı sağlamasını temenni etti.
İl Genel Meclisi olarak birlik ve beraberlik içerisinde hareket ettiklerini vurgulayan Kirman, “Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmet anlayışımız doğrultusunda çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz. Aldığımız her kararda ve İl Özel İdaremiz tarafından yürütülen tüm hizmetlerde Karabük odaklı bir yaklaşımı esas alıyoruz” ifadelerini kullandı.
Kendilerine duyulan güvene layık olabilmek adına sorumluluk bilinciyle hareket ettiklerini belirten Kirman, hizmet çıtasını her geçen gün daha da yukarı taşımayı hedeflediklerini kaydetti.
Vatandaşların taleplerine çözüm üretmeye devam edeceklerini kaydeden Kirman, “Hep birlikte daha güçlü bir Karabük için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

