Reklam
Reklam
filyos liman yolunda iki otomobil kafa kafaya carpisti 2 yarali DSZ2PSqn
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Şubat, 2025 08:00 tarihinde yayınlandı
0

Filyos liman yolunda iki otomobil kafa kafaya çarpıştı: 2 yaralı

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesine bağlı Sazköy-Filyos liman yolunda iki arabanın baş başa çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye nazaran kaza, akşam saatlerinde ilçeye bağlı Sazköy Köyü Filyos Liman yolu mevkiinde akşam saatlerinde meydana geldi. Saltukova istikametinden geldiği öğrenilen M.S.İ. yönetimindeki 34 FBK 779 plakalı araba, liman yolundan kent merkezine gitmekte olan İ.D. idaresindeki 67 LF 440 plakalı arabayla çarpıştı. Kazada birinci belirlemelere nazaran 2 kişi yaralandı.

Kazanın meydana geldiği olay yerine çok sayıda 112 Acil Sıhhat, Çaycuma ve Filyos Belediyelerinin itfaiye grupları ile sıhhat ve jandarma sevk edildi. Çarpışmanın tesiriyle araçta sıkışarak yaralanan 1 kişi itfaiye gruplarının titiz müdahalesinin akabinde sıkıştığı yerden alınarak sıhhat gruplarına teslim edildi. Yaralılar, olay yerindeki birinci müdahalelerinin akabinde ambulanslarla Çaycuma Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili jandarma tarafından tahkikat başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin