Safranbolu’da sevgilisine sürpriz evlilik teklifi yapmak isteyen Emre Işık, önce günler süren sürpriz videosunu hazırladı, ardından da her şeyden habersiz sinemaya giden sevgilisine izlettiği videodan sonra evlilik teklifi yaptı.
Karabük Üniversitesi Sağlık Kurumları İşletmeciliği bölümü son sınıf öğrencisi sevgilisi Zeynep Akcomak’a sürpriz yapmak isteyen Emre Işık, günler süren bir video hazırladı. Evlilik teklifinden habersiz Akcomak arkadaşları ile birlikte vizyona giren ‘Düğün Dernek 2’ filmi için Safranbolu Atamerkez’de yer alan sinemaya gitti. Her şeyden habersiz filmin başlamasını bekleyen genç kız sinema ekranında sevgilisinin çektiği video izletilmeye başlayınca şaşkına döndü. Videoda üniversitede başlayan aşk hikayesini anlatan Işık, önce kendi anne ve babası ile ardından sevgilisinin anne ve babasının bir ömür boyu mutluluklar mesajı yer aldı. Görüntüleri gözyaşları içinde izleyen ve büyük mutluluk yaşayan Akcomak’ın arkadaşları da salonda her iki sevgilinin isimlerinin yer aldığı dövizleri açtı.
Sinemada bulunan vatandaşlarında alkışlarla desteklediği filmin sonunda elinde çiçek ve ‘Seni Seviyorum’ yazılı balonlarla salona giren Işık, daha sonra sevgilisi ile birlikte sahneye çıktı. Işık burada yere diz çökerek cebinden çıkardığı tek taş yüzükle kız arkadaşına evlilik teklifinde bulundu. Büyük mutluluk yaşayan Akcomak, Emre Işık’ın evlilik teklifini kabul etti.
Yapılan evlilik teklifinden sonra konuşan Zeynep Akcomak, kendisine çok büyük sürpriz olduğunu söyleyerek, “Bana önce Samsun’dayım dedi. Arkadaşlarım beni şuraya buraya gidelim dedi. Hatta kuaföre bile getirdiler. Sinemaya geldiğimizde karşımda ekranda görünce şaşırdım kaldım. Ömrümde unutamayacağım bir gündü” dedi.
Akcomak filmde ise anne ve babasının mesajını görünce çok şaşırdığını kaydetti.
Emre Işık ise videoyu hazırlamak için 2 gün arabada yattığını ve sevgilisini mutlu etmek olduğunu söyleyerek, “Vizyona giren Düğün Dernek filmine özellikle denk getirdim. Benim mutluluğum bu. Her güçlü erkeğin arkasında bir kadın var. Bu video için çok uğraştım” dedi.


Film Gibi Evlilik Teklifi
Karabük’te kayıtlı araç sayısı 87 bin 66 oldu
Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) verilerine göre, Karabük’te kayıtlı araç sayısı 2026 yılı Nisan ayı itibariyle 87 bin 66 oldu.
TÜİK’in 2026 yılı Nisan ayına ilişkin açıkladığı motorlu kara taşıtları istatistiklerine göre, Türkiye genelinde 182 bin 34 adet taşıtın trafiğe kaydı yapıldı.
Batı Karadeniz illerinden Karabük’te dönem sonu itibarıyla trafiğe kayıtlı araç sayısı 87 bin 66 olarak kayıtlara geçti.
Komşu illerden Zonguldak’ta trafiğe kayıtlı motorlu kara taşıtı sayısı 2102 bin 48, Bartın’da ise 70 bin 555 oldu.
TÜİK verilerine göre Karabük’teki taşıtların 49 bin 55’ini otomobil, 10 bin 647’sini kamyonet, 3 bin 447’sini kamyon, 14 bin 420’sini motosiklet, bin 19’unu minibüs, 601’ini otobüs, 6 bin 903’ünü traktör ve 374’ünü özel amaçlı taşıtlar oluşturdu.


