Kastamonuda Fiat-Tofaş marka arabanın menfeze çarptıktan sonra takla atarak 40 metre şarampole yuvarlanması sonucunda meydana gelen kazada 23 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
Kaza, Kastamonu-Sinop karayolu Kurusaray köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Mürsel Bakırcı (23) yönetimindeki 37 EY 006 plakalı Fiat-Tofaş marka araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yol kenarında menfeze çarptı. Çarpmanın tesiriyle savrularak takla atan araba şarampolde yaklaşık 40 metre sürüklendi. Kazada Mürsel Bakırcı olay yerinde hayatını kaybetti.
Gece saatlerinde Kaza yaptığı düşünülen araç sabah saatlerinde bölgeden geçen köylüler tarafından bulundu. Köylülerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, sıhhat, itfaiye takımları sevk edildi. Sıhhat grupları, yaptıkları muayenede Fiat-Tofaş aracın şoförünün hayatını kaybettiği belirledi. Araç içerisinde sıkışan şoförün cenazesi itfaiye takımları tarafından çıkartıldıktan sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna kaldırıldı.
Jandarma grupları kazayla ilgili inceleme başlattı.


Fiat-Tofaş otomobil hurdaya döndü, 23 yaşındaki genç hayatını kaybetti
TeknoKarabük’te geleceğin kaşifleri sahne aldı
Karabük’te düzenlenen TeknoKarabük Festivali’nde öğrenciler hazırladıkları teknoloji ve bilim odaklı projeleri sergiledi.
Yeni Mahalle Spor Salonu’nda düzenlenen organizasyon saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Günün anlam ve önemine dair yapılan konuşmaların ardından 352 takım ve 458 öğrenci, geliştirdikleri projelerle ziyaretçilerin karşısına çıktı. Etkinlikte öğrenciler dron, çizgi izleyen robot, mini sumo robot, robot futbol, afiş tasarımı, yapay zekâ ile video ve serbest proje kategorileri başta olmak üzere birçok alandaki çalışmalarını sergiledi. Teknolojiye ilgi duyan öğrencilerin yeteneklerini ortaya koyduğu etkinlikte, yenilikçi fikirler ve özgün projeler büyük beğeni topladı.
Katılımcılar stantları dolaşarak öğrencilerin hazırladığı projeler hakkında bilgi aldı.
Programa Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Sayın Birol Cangı, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

