Kastamonuda Fiat-Tofaş marka arabanın menfeze çarptıktan sonra takla atarak 40 metre şarampole yuvarlanması sonucunda meydana gelen kazada 23 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
Kaza, Kastamonu-Sinop karayolu Kurusaray köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Mürsel Bakırcı (23) yönetimindeki 37 EY 006 plakalı Fiat-Tofaş marka araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucunda yol kenarında menfeze çarptı. Çarpmanın tesiriyle savrularak takla atan araba şarampolde yaklaşık 40 metre sürüklendi. Kazada Mürsel Bakırcı olay yerinde hayatını kaybetti.
Gece saatlerinde Kaza yaptığı düşünülen araç sabah saatlerinde bölgeden geçen köylüler tarafından bulundu. Köylülerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma, sıhhat, itfaiye takımları sevk edildi. Sıhhat grupları, yaptıkları muayenede Fiat-Tofaş aracın şoförünün hayatını kaybettiği belirledi. Araç içerisinde sıkışan şoförün cenazesi itfaiye takımları tarafından çıkartıldıktan sonra Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesinin morguna kaldırıldı.
Jandarma grupları kazayla ilgili inceleme başlattı.


Fiat-Tofaş otomobil hurdaya döndü, 23 yaşındaki genç hayatını kaybetti
Doktorlar mangal şenliğinde buluştu
Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.
Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.
Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

