Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Ekim, 2023 00:00 tarihinde yayınlandı
0

Fevkani Köprüsü’nün yıkımında çalışmalar hız kazandı

Zonguldak’ta yıkımı devam eden Fevkani Köprüsü’nün Uzunmehmet Caddesi ayağında çalışmalar sürüyor.

Zonguldak’ta riskli olduğu ve depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı alınan Fevkani Köprüsü’nde çalışmalar dört bir koldan devam ediyor. Asfalt kemirme işlemlerinin ardından beton kırma çalışmaları başladı. Köprünün Acılık ve Soğuksu ayağındaki beton kırma çalışmaları sürerken Uzunmehmet Caddesi üzerindeki çalışmalar da hızlandı. Beton blokların kırılmasının ardından köprünün demir iskeleti de ortaya çıktı. İş makineleri beton zemini yaklaşık 2 metre kırarak köprünün demir kısmına ulaştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tas ocaginda dinamit patlatilmasi sirasinda 4 isci yaralandi 5iZPuabW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı

Zonguldak’ın Alaplı ilçesine bağlı Aydınyayla çevresinde faaliyet gösteren bir taş ocağında dinamit patlatılması sırasında 4 işçi yaralandı.

Olay, saat 13.00 sıralarında Alaplı Aydınyayla kırsalında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, taş ocağında kontrollü dinamit patlatması gerçekleştirildiği sırada çevreye savrulan kaya parçaları bazı işçilere isabet etti. Diğer işçilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralanan E.T., F.G., E.D. ve E.B., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla Alaplı ve Ereğli Devlet Hastanelerine kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Jandarma ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri alırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin