Zonguldak’ta yıkımı devam eden Fevkani Köprüsü’nün Uzunmehmet Caddesi ayağında çalışmalar sürüyor.
Zonguldak’ta riskli olduğu ve depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle yıkım kararı alınan Fevkani Köprüsü’nde çalışmalar dört bir koldan devam ediyor. Asfalt kemirme işlemlerinin ardından beton kırma çalışmaları başladı. Köprünün Acılık ve Soğuksu ayağındaki beton kırma çalışmaları sürerken Uzunmehmet Caddesi üzerindeki çalışmalar da hızlandı. Beton blokların kırılmasının ardından köprünün demir iskeleti de ortaya çıktı. İş makineleri beton zemini yaklaşık 2 metre kırarak köprünün demir kısmına ulaştı.


Fevkani Köprüsü’nün yıkımında çalışmalar hız kazandı
Tünelde feci kaza: Motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti
Artvin’de tünelde otomobil ile motosikletin çarpıştığı kazada 26 yaşındaki Asım Özdemir yaşamını yitirdi, 2 kişi yaralandı.
Artvin’in Borçka ile Murgul ilçelerini birbirine bağlayan kara yolundaki tünelde meydana gelen kazada, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Dün gece saatlerinde yaşanan kazada, R. Kumaş idaresinde ki 08 ABK 961 plakalı otomobil ile Asım Özdemir (26) idaresindeki motosiklet çarpıştı.
Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde motosiklet sürücüsü Asım Özdemir’in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.
Kazada otomobilde bulunan R. Kumaş (73) E. Kumaş (71) ise yaralandı. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi. Asım Özdemir’in cenazesi, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için morga götürüldü.
Jandarma ekipleri kazayla ilgili inceleme başlattı.

