Karabük merkezli 6 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 4 şahıstan biri çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Karabük merkezli, İstanbul, Kocaeli, Gaziantep, Aydın ve Yozgat’ta eş zamanlı operasyon düzenleyerek, biri kadın 5 kişiyi örgütün şifreli haberleşme programı ‘ByLock’ kullandıkları iddiasıyla gözaltına almıştı. Karabük Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şahsılardan F.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, B.I., A.K. ve H.A. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Şüphelilerden A.T.’nin ise emniyette sorgusu sürüyor.


100
FETÖ operasyonunda bir kişi tutuklandı
223
Alaplı SGK Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı
Zonguldak’ın Alaplı İlçe Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğüne Muhammet Çetin atandı.
Alaplı ilçesinde Sosyal Güvenlik Kurumu Müdürlüğün’de 15 yıldır SGK Merkez Müdürlüğünde görev yapan Muhammet Çetin atandı.
Muhammet Çetin, Alaplı ilçesindeki yeni SGK binasının çalışma ortamının çok güzel olduğunu belirterek, ekip arkadaşlarıyla özverili bir şekilde çalışacağını ifade etti.


