Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
11 Ekim, 2018 10:33 tarihinde yayınlandı
0

FETÖ operasyonunda bir kişi tutuklandı 

Karabük merkezli 6 ilde düzenlenen FETÖ/PDY operasyonunda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 4 şahıstan biri çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, FETÖ/PDY soruşturması kapsamında Karabük merkezli, İstanbul, Kocaeli, Gaziantep, Aydın ve Yozgat’ta eş zamanlı operasyon düzenleyerek, biri kadın 5 kişiyi örgütün şifreli haberleşme programı ‘ByLock’ kullandıkları iddiasıyla gözaltına almıştı. Karabük Emniyet Müdürlüğü’nde işlemleri tamamlanarak adliyeye sevk edilen şahsılardan F.Ö. çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, B.I., A.K. ve H.A. ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Şüphelilerden A.T.’nin ise emniyette sorgusu sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fren yerine gaza basti iki agaci devirip duvara carptiktan sonra durabildi 8qY4uwiM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Haziran, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0 0

Fren yerine gaza bastı: İki ağacı devirip, duvara çarptıktan sonra durabildi

Bartın’ın Amasra ilçesinde sürücü fren yerine gaza basınca kaldırıma çıkan araç, iki ağacı devirdi. Otomobil duvara çarparak durabilirken, sürücü hafif şekilde yaralandı.

Bartın’ın tarihi ve turistik ilçesi Amasra’da O.K. idaresindeki 34 GRA 028 plakalı otomobil, Postane Kavşağı yakınlarında yoldan çıktı. Sürücüsünün fren yerine gaza bastığı ileri sürülen otomobil, kaldırıma çıkarak iki ağacı devirdi. Elektrik direklerinin arasından geçen otomobil, apartman duvarına çarparak durabildi. Kazada sürücü O.K. hafif şekilde yaralanırken, kaza anında kaldırımda kimsenin bulunmaması ise faciayı önledi. Polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin