Reklam
Reklam

Fethullah Gülen’in kitapları çöpe bırakıldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
29 Temmuz, 2016 07:33 tarihinde yayınlandı
0

BARTIN ’da belediyeye ait çöp konteynerinin yanında Fethullah Gülen’e ait onlarca kitap bulundu. Bülent Ecevit Bulvarı ışıklı kavşak yakınında ki çöp konteynerinde onlarca kitabı gören vatandaşlar polise ihbarda bulundu. İçi Açılan poşetlerde Fethullah Gülen’in farklı zamanlarda yayınlanan kitaplarını olduğu görüldü. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Karabük Özel İdare’den köylere kesintisiz atık toplama hizmeti

wq 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Haziran, 2026 13:10 tarihinde yayınlandı
0 0

Karabük İl Özel İdaresi, köylerde çevre temizliği ve halk sağlığının korunması amacıyla evsel katı atık toplama çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

İl Özel İdaresi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü koordinesinde yürütülen çalışmalar kapsamında, 9 araç ve 19 kişilik ekip ile Karabük genelindeki 253 köye düzenli olarak hizmet veriliyor.

Yetkililer, köylerde oluşan evsel atıkların belirlenen program dahilinde toplandığını belirterek, çevre kirliliğinin önlenmesi ve vatandaşların daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için çalışmaların büyük bir özveriyle devam ettiğini ifade etti.

Karabük İl Özel İdaresi tarafından yapılan açıklamada, temiz çevrenin gelecek nesillere bırakılacak en değerli miraslardan biri olduğuna dikkat çekilerek, “Temiz Köyler, Güçlü Gelecek” anlayışıyla hizmetlerin kesintisiz sürdürüldüğü vurgulandı.

Köylerin daha temiz ve yaşanabilir hale gelmesi için yürütülen atık toplama faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin