Fenerium Tırı Türkeli’de - Karabük Haber Postası
fenerium tiri turkelide tIir6QYI jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Ağustos, 2024 00:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Fenerium Tırı Türkeli’de

Fenerbahçe Spor Kulübü’ne ait Fenerium Tırı, Sinop’un Türkeli ilçesine geldi. İlçenin otogar yanı Yaşam Vadisi önünde konuşlanan tır, taraftarlar tarafından ilgi görüyor.

Fenerbahçe’nin lisanslı ürünlerinin satıldığı mobil mağaza, sarı-lacivert renklere gönül vermiş taraftarlar için çeşitli seçenekler sunuyor. Formalardan atkılara, tişörtlerden aksesuarlara kadar birçok ürün, taraftarlar tarafından büyük ilgi görüyor. Fenerium Tırı’nın 5 gün daha Türkeli ilçesinde olacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda dehset baba oglunu tufekle oldurdu EIEQRhn5
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Mart, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da dehşet: Baba, oğlunu tüfekle öldürdü

Kastamonu’da bir baba, evde tartışma yaşadığı oğlunu av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Olayın ardından baba gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu’da merkeze bağlı Ballık Köyü’nde ikamet eden 67 yaşındaki E.G., henüz bilinmeyen bir sebepten ötürü 33 yaşındaki oğlu Murat Gökdağ ile tartışmadı yaşadı. Tartışmanın yerini kavgaya bırakması üzerine baba E.G., evde bulunan at tüfeğiyle oğluna ateş etti. Karın bölgesinden ağır yaralanan Murat Gökdağ, olay yerinde hayatını kaybetti.

Olayın ardından baba E.G. jandarma ekiplerince gözaltına alınırken, Cumhuriyet Savcısı ve Olay Yeri İnceleme ekiplerinin çalışması sonrasında Murat Gökdağ’ın cenazesi, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin