Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Haziran, 2023 11:26 tarihinde yayınlandı
0

Fenerbahçe’den ceza tepkisi

Fenerbahçe Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası Final müsabakasında yaşanan saha olayları nedeniyle verilen cezaya tepki gösterdi.

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Futbol takımımızın 11 Haziran 2023 tarihinde Medipol Başakşehir ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası final müsabakasında kulübümüz, Disiplin Kurulu’na sevk edilmiştir.
PFDK tarafından ‘Fenerbahçe’nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 84 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle ise de kulübümüzün 84 bin TL ve 237 bin 500 TL ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.’

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen ve tüm süreçleri (güvenlik-operasyon-tribün organizasyonları) yine TFF tarafından yönetilen final organizasyonunda, kulübümüze sorumluluk atfedilerek cezalandırılması tamamen mantık dışı keyfi bir karardır. Rakiplerimizin maçlarında kötü söz ve tezahüratları görmezden gelen, hiçbir ceza tayinine yer vermeyen TFF ve ilgili kurumlarının, söz konusu Fenerbahçe olduğunda mantık dışı, keyfi kararlara imza attığı gerçeğine bir kez daha şahit olduk. TFF’nin ilgili kurumunun verilen bu mantık dışı kararlardan derhal dönmesi gerektiğini vurgulamak isteriz” denildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
beun ogrencisi dilara ulama turkiye derecesiyle gururlandirdi HHiJFWhl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

BEUN öğrencisi Dilara Ulama Türkiye derecesiyle gururlandırdı

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEUN), sporun farklı branşlarında elde ettiği başarılarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

BEUN Teoman Duralı İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Dilara Ulama, önemli bir başarıya imza attı.

Sakarya’da 22-24 Mayıs 2026 tarihleri arasında düzenlenen Kuraş Büyükler Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden başarılı sporcu, 57 kilogram kategorisinde Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Gelişmekte Olan Spor Branşları Federasyonu tarafından düzenlenen şampiyonada elde ettiği dereceyle üniversitesine gurur yaşatan Dilara Ulama önemli bir başarıya imza attı.

Bizi sosyal medyadan takip edin