Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Haziran, 2023 11:26 tarihinde yayınlandı
0

Fenerbahçe’den ceza tepkisi

Fenerbahçe Kulübü, Ziraat Türkiye Kupası Final müsabakasında yaşanan saha olayları nedeniyle verilen cezaya tepki gösterdi.

Sarı-lacivertli kulüpten konuyla ilgili yapılan açıklamada, “Futbol takımımızın 11 Haziran 2023 tarihinde Medipol Başakşehir ile oynadığı Ziraat Türkiye Kupası final müsabakasında kulübümüz, Disiplin Kurulu’na sevk edilmiştir.
PFDK tarafından ‘Fenerbahçe’nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle 84 bin TL para cezası ile cezalandırılmasına ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle ise de kulübümüzün 84 bin TL ve 237 bin 500 TL ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.’

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından düzenlenen ve tüm süreçleri (güvenlik-operasyon-tribün organizasyonları) yine TFF tarafından yönetilen final organizasyonunda, kulübümüze sorumluluk atfedilerek cezalandırılması tamamen mantık dışı keyfi bir karardır. Rakiplerimizin maçlarında kötü söz ve tezahüratları görmezden gelen, hiçbir ceza tayinine yer vermeyen TFF ve ilgili kurumlarının, söz konusu Fenerbahçe olduğunda mantık dışı, keyfi kararlara imza attığı gerçeğine bir kez daha şahit olduk. TFF’nin ilgili kurumunun verilen bu mantık dışı kararlardan derhal dönmesi gerektiğini vurgulamak isteriz” denildi. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
4dd97e15 8832 4169 8b0e 708c3d46093b
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Mayıs, 2026 13:31 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Atatürkçü Düşünce Derneği’nden Söyleşi Daveti

Atatürkçü Düşünce Derneği Karabük Şubesi, emekli albay Orkun Özeller’in katılımıyla gerçekleştirilecek söyleşi programını duyurdu.

Derneğin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, Özeller’in ABD tarafından kendisine verilmek istenen madalyayı reddettiği belirtilerek dikkat çeken ifadelerine yer verildi.

Paylaşımda, Emekli Albay Orkun Özeller’in, “Benim düşmanım olan YPG/PKK terör örgütüne yardım eden bir devletin verdiği bu madalyayı almaya onurum müsaade etmiyor” sözleri hatırlatıldı.

Söyleşi programının 24 Mayıs 2026 Pazar günü saat 14.00’te Leyla Dizdar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirileceği bildirildi. Etkinliğe tüm vatandaşların davetli olduğu ifade edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin