Fenerbahçe’de oy kullanma işlemi başladı - Karabük Haber Postası
aw223375 04 jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Haziran, 2024 12:32 tarihinde yayınlandı
0
0

Fenerbahçe’de oy kullanma işlemi başladı

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nda oy kullanma işlemi başladı.

Fenerbahçe Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantısı, Ülker Stadyumu’nda yapılıyor. İki gün süren toplantının ilk gününde dün yönetim kurulu faaliyet raporu, denetim kurulu raporu okunarak kongre üyeleri tarafından oylanarak kabul edildi. Mevcut yönetim de üyeler tarafından ibra edildi.

Kongrenin ikinci gününde ise oy verme işlemine başlandı. Stadyumda saat 10.00’da başlayan oy kullanma işlemi saat 17.00’de sona erecek.

Başkan adaylarından Ali Koç sarı, Aziz Yıldırım ise beyaz pusulada yer alacak.

Fenerbahçe’de oy kullanma işlemi başladı

Ali Koç başkanlığında yönetim kurulu listesinde şu isimler yer alıyor:

“Hamdi Akın, Hulusi Belgü, Erol Bilecik, Hüseyin Bozkurt, Mehmet Salih Dereli, Esin Güral Argat, Acun Ilıcalı, Korkut Nedim Keçeli, Ahmet Ketenci, Burak Kızılhan, Sertaç Komsuoğlu, Ergun Özen, Fethi Pekin, Hakan Safi.”

Aziz Yıldırım’ın yönetim kurulu listesi ise şöyle:

“Mithat Yenigün, Mahmut Uslu, Nihat Özbağı, İlhan Ekşioğlu, Mehmet İman, Önder Fırat, Fatih Öztürk, Murat Salar, Mehmet Selim Kosif, Batuhan Özdemir, Ömer Onan, Hande Tibuk, Ahmet Özokur, Mustafa Emre Topbaş.”

Fenerbahçe’de oy kullanma işlemi başladı

Bizi sosyal medyadan takip edin
xxxxxxx
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Nisan, 2026 09:30 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 02.04.2026 15:32
0
0

KARABÜK 89 YAŞINDA

Karabük’ün ekonomisine yön veren, Türkiye’nin ilk Demir Çelik Fabrikasının temellerinin atılışının ve Karabük’ün kuruluşunun 89. yılı bu yıl sönük kutlanacak

Türkiye’nin ilk ağır sanayi hamlesinin beşiği Karabük, kuruluşunun 89. yıl dönümünde geçen yılki coşkulu kutlamaların aksine bu kez sessiz bir gün yaşıyor.

3 Nisan 1937’de temelleri atılan Karabük Demir Çelik Fabrikaları, küçük bir köyü Türkiye’nin önemli sanayi kentlerinden birine dönüştürmüştü. Ancak geçtiğimiz yıl üç gün üç gece süren festival havasındaki kutlamaların yerini bu yıl sade ve sönük bir program aldı.

89 YIL ÖNCE TEMELLERİ ATILDI

3 Nisan 1937’de dönemin Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün direktifleriyle dönemin Başbakanı İsmet İnönü tarafından temeli atılan Karabük Demir Çelik Fabrikaları, Türkiye’nin sanayi devriminin başlangıç noktası oldu.

O dönemde Safranbolu’ya bağlı 13 hane ve 2 bin kadar nüfusa sahip Karabük köyü, fabrikanın kurulmasıyla birlikte hızla büyüdü. Bugün 250 bin nüfusu aşan, modern altyapısıyla Türkiye’nin önemli sanayi kentleri arasında yer alan Karabük’ün temelleri, işte o gün atıldı.

Fabrika, sadece Karabük’ü değil, Türkiye’nin sanayileşme serüvenini de kökten değiştirdi. Demir-Çelik tesisleri sayesinde bölgeye akın eden işçi ve mühendisler, yeni bir şehrin doğuşuna tanıklık etti.

İŞTE KUTLAMA PROGRAMI

Kurtuluşunu değil kuruluşunu kutlayan tek İl olan Karabük’te kutlama programı şöyle:

Kutlamalar kapsamında bugün saat 10.00’da Yenişehir Atatürk Anıtı’na çelen sunulacak. 12.30’da Yenişehir Camiinde Mevlid-i Şerif okunacak. 14.00’de Kardemir ziyaret edilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin