Karabükspor mücadelesinin hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, bugün ilk antrenmanını yaptı. Milli maç arasının ardından Kardemir Karabükspor ile deplasmanda karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu mücadelenin hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla devam etti. Her milli maç arasında olduğu gibi bu arada da Hollanda’ya giden Teknik Direktör Dick Advocaat’ın yokluğunda yardımcıları Pot ve Been çalışmayı yönetti. Saat 12.00’de başlayan çalışma 1 saat 20 dakika sürdü. Koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleriyle başlayan antrenman pas çalışmasıyla devam etti. İdman, çift kale maçla sona erdi. Atiker Konyaspor karşılaşmasında sol dirseği ile omzu arasında bulunan kemikte parçalı kırık bulunan ve ameliyat olan Fernandao’nun yanı sıra milli takımlarda bulunan Mehmet Topal, Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Volkan Şen, Simon Kjaer, Jeremain Lens, Roman Neustadter, Martin Skrtel ve Moussa Sow antrenmanda yer almadı. Sarı-lacivertliler akşam saatlerinde yapacağı ikinci çalışmayla hazırlıklarını sürdürecek.


Fenerbahçe’de Karabükspor Hazırlıkları Devam Etti
Zonguldak’ta protokol bayramlaştı
Zonguldak’ta Kurban Bayramı dolayısıyla Polisevi’nde düzenlenen bayramlaşma programı, geniş katılımla gerçekleştirildi. Programa, Vali Osman Hacıbektaşoğlu ev sahipliği yaptı.
Bayramlaşma törenine Zonguldak milletvekilleri Saffet Bozkurt, Ahmet Çolakoğlu ve Eylem Ertuğ Ertuğrul’un yanı sıra Zonguldak Belediye Başkanı Tahsin Erdem, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri, emniyet ve askeri teşkilat mensupları, gazilerimiz, basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Programda katılımcılarla tek tek bayramlaşan Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı’nın toplumsal dayanışma, kardeşlik ve paylaşma duygularını güçlendiren önemli günlerden biri olduğuna dikkat çekti. Konuşmasında başta şehit aileleri ve gaziler olmak üzere tüm Zonguldaklıların bayramını kutlayan Vali Hacıbektaşoğlu, Kurban Bayramı’nın huzur, bereket ve hayırlar getirmesini temenni etti.
Bayram süresince vatandaşlara trafik kurallarına uyulması yönünde de çağrıda bulunan Vali Hacıbektaşoğlu, özellikle bayram yolculuklarında dikkatli olunmasının önemine vurgu yaparak, “Trafikte alacağımız küçük tedbirler büyük acıların önüne geçer. Kurallara uymak önce kendimizden başlar. Bayram sevincimizin hüzne dönüşmemesi için herkesin daha duyarlı olmasını istiyoruz” ifadelerini kullandı.


