Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Haziran, 2024 00:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Fenerbahçe, hazırlık maçında Petrolul Ploiesti’yi 2-1 mağlup etti

Fenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri’nde hazırlık maçında karşılaştığı Romanya ekibi Petrolul Ploiesti’yi 2-1 mağlup etti.
Yeni sezon hazırlıklarını Düzce’nin Kaynaşlı ilçesinde bulunan Topuk Yaylası Tesisleri’nde sürdüren Fenerbahçe, ilk etap kampının son gününde Romanya ekibi Petrolul Ploiesti ile hazırlık maçı yaptı. Teknik Direktör Jose Mourinho müsabakaya; Ertuğrul Çetin, Yiğit Efe Demir, Serdar Aziz, Luan Peres, Jayden Oosterwolde, Rade Krunic, Fred, Mert Hakan Yandaş, Cengiz Ünder, Ryan Kent ve Edin Dzeko 11’i ile çıktı. Teknik direktörlüğünü Mehmet Topal’ın yaptığı Petrolul ise sahaya; Zima, Ricardinho, Papp, Huja, Tolea, Dumitriu, Mateiu, Bratu, Grozav, Isfan ve Tudoire 11’i ile çıktı.
Karşılaşmanın 35. dakikasında Grozav’ın ceza sahası içinde çıkardığı topu Bratu, tek dokunuşla filelere gönderdi. Sarı-lacivertliler 41. dakikada Edin Dzeko ile eşitliği sağladı; Cengiz Ünder’in ceza sahasına uzun topunu kontrol eden Dzeko, rakibininde sıyrılarak sol ayağıyla uzak köşeye yaptığı vuruşla takımının ilk golünü kaydetti. İlk yarısı 1-1’lik eşitlikle tamamlanan mücadelenin devre arasında Fenerbahçe, 7 değişiklik yaptı. Yiğit Efe Demir, Luan Peres, Fred, Mert Hakan Yandaş, Rade Krunic, Cengiz Ünder, Edin Dzeko’nun yerine Zeki Dursun, Levent Mercan, Miha Zajc, Miguel Crespo, Bartuğ Elmaz, Emre Mor ve Umut Nayir dahil oldu.
57. dakikada ceza yayı önünde kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Miha Zajc, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi.
Daha sonraki bölümde Fenerbahçe’de Yusuf Akçiçek ve Emirhan Arkutcu da süre aldı. Karşılaşmanın kalan bölümünde başka gol olmazken sarı-lacivertliler sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Başkan Ali Koç ve yöneticiler maçı takip etti
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Sportif Direktör Mario Branco, yönetim kurulu üyeleri Acun Ilıcalı, Ahmet Ketenci, Cenk Öztanık, Alper Alpoğlu ve Genel Sekreter Burak Çağlan Kızılhan da hazırlık maçını takip etti. Başkan Ali Koç, Acun Ilıcalı, Mario Branco ve beraberindekiler mücadelenin başlamasına kısa süre kala helikopterle piste indi. Daha sonra tesislerin ön bölümüne geçerek maçı izlediler.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2025 20:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Gişelerdeki feci kazada hayatını kaybeden öğretmen son yolculuğuna uğurlandı

İstanbul’da gişelerde tıra arttan çarpan arabada hayatını kaybeden 63 yaşındaki öğretmen Vahide Kalyoncu, memleketi Zonguldak’ta son seyahatine uğurlandı.
Kuzey Marmara Otoyolu’nda Kurnaköy Gişelerinde yaşanan kazada 67 SF 722 plakalı araba, tıra arttan çarptı. Araçta sıkışan şoför Vahide Kalyoncu (63) ile Ayşen Yıldız (73), Sadi Tanberk (77) ve Özgür Yıldız (67) hayatını kaybetti.
Vahide Kalyoncu’nun cenazesi otopsi süreçlerinin akabinde Alaplı ilçesinde konutunun önüne getirildi. Alaplı Borsa İstanbul Mesleksel ve Teknik Anadolu Lisesi’nde Yiyecek İçecek Kısmı Öğretmeni olan Kalyoncu için konutunu önünde veda merasimi düzenlendi. Burada yapılan duaların akabinde helallik alındı. Kalyoncu’nun öğrencileri ve mesai arkadaşları merasimde gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze merasimine Vali Osman Hacıbektaşoğlu, Karadeniz Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı’nın yanı sıra protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. Kardeşinin yeterli bir insan olduğunu tabir eden ağabeyi Mehmet Sabri Kalyoncu, "Televizyonda gördüğüm kadarıyla ya kalp krizi yahut öbür bir şey var işin içinde. Fren izi yok. O denli haberimiz oldu. Muhteşem bir insandı. Kardeşim diye değil, harika bir insandı. Büsbütün eğitimci, büsbütün toplumsaldı, hepimizin en toplumsalı oydu. Hakkın rahmetine kavuştuğu için Allah rahmet eylesin. Ömrümce hiç unutamayacağım bir insan. Kardeşim, her şeyim" tabirlerine yer verdi.
Kalyoncu için öğlen vakti Kandilli beldesi Geyikbeli Mahallesi Camii’nde cenaze namazı kılındı. Aynı zamanda izci lideri olduğu öğrenilen Kalyoncu’nun tabutu üzerine izci yeleği bırakılırken öğrencileri ve öğretmenler de izci selamı verdi.
Kalyoncu ve arkadaşlarının Umman’a düzenledikleri seyahatten döndükleri öğrenildi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.