Karabük Postası tarafından
22 Mart, 2017 07:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Fen Lisesi öğrencileri lösemili çocuklar için stant açtı

ZONGULDAK ’ın Ereğli ilçesi Fen Lisesi öğrencileri geliri lösemili çocuklara gönderilmek üzere okulda açtıkları stanttaki ürünleri satışa sundu. Kdz. Ereğli Fen Lisesi öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında LÖSEV ile birlikte okulda stant açarak, sergilenen ürünleri satışa sundu. Kdz. Ereğli Fen Lisesi Değerler Topluluğu Başkanı 11. Sınıf öğrencisi Büşra Fatma Acar, akademik başarıların yanı sıra öğrenciler olarak sosyal sorumluluk projelerine de önem verdiklerini belirterek, amaçlarının hem lösemili çocuklara destek olmak hemde öğrenciler arasında bu konularda ki duyarlılığı artırmak olduğunu söyledi. Acar gazetecilere yaptığı açıklamada “Fen Lisesi olarak akademik başarılarımızın yanı sıra sosyal projelerde gerçekleştiriyoruz. Okulumuzda bu anlamda bir değerler topluluğu kurduk. Bu değerler topluluğunda sosyal faaliyetler yürütüyoruz. Sosyal sorumluluk projesi kapsamında LÖSEV ile görüşüp görmüş olduğunuz standımızı açtık. Standımızda el emeği bazı ürünler var. Öğrenci arkadaşlarımızın getirdiği bu ürünleri standımızda satışa sunduk. Amacımız burada elde edilen geliri lösemili çocuklar yararına kullanmak ve aynı zamanda öğrencilerimizin de bu konuda bilinçlenip duyarlı hale gelmelerini sağlamak. Bunun yanı sıra yine sosyal sorumluluk projesi kapsamında 8 Mart Kadınlar günü nedeniyle çeşitli etkinlikler düzenledik. Bahçemize 8 Mart kadınlar bahçesi oluşturduk. Yaşlılar haftası nedeniyle de ileriki günlerde yaşlılarımıza ziyaretlerimiz olacak” dedi. Fen Lisesi öğrencilerin açtığı standın bir süre daha açık kalacağı belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Haber Merkezi tarafından
31 Ocak, 2026 13:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

AK Parti Batı Karadeniz Strateji Toplantısı Karabük’te

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı tarafından düzenlenecek Batı Karadeniz Bölge Strateji Toplantısı, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Büyükgümüş’ün teşrifleriyle Karabük’te gerçekleştirilecek.

Üç gün sürecek program kapsamında, bölge teşkilatlarının katılımıyla strateji toplantıları ve çalıştaylar düzenlenecek. Program, pazar günü yapılacak değerlendirme toplantılarının ardından sona erecek.

Toplantıya Karabük, Bartın, Zonguldak, Çankırı, Kastamonu, Samsun, Sinop, Çorum, Amasya ve Tokat illerinden gelecek teşkilat mensupları katılacak. Program kapsamında 10 ilin il başkanları, 109 ilçenin ilçe başkanları, il koordinatörleri ve teşkilat başkanları Karabük’te bir araya gelecek.

Bölge Strateji Toplantısı çerçevesinde, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Batı Karadeniz Bölge Başkanı Mücahit Yılmaz tarafından “AK Parti Teşkilat ve Siyaset Anlayışı” başlıklı sunum gerçekleştirilecek. Teşkilat Başkan Yardımcısı Haydar Ali Yıldız, “Lider, Fikir ve Teşkilat Eğitimi” başlıklı eğitim programıyla teşkilat mensuplarına hitap edecek. Teşkilat Başkan Yardımcısı Selman Özboyacı ise “Siyasal İletişim” konulu eğitim verecek.

AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt, toplantıya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Batı Karadeniz Bölgesi’nden gelecek teşkilat mensuplarını Karabük’te ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacaklarını belirterek, bu toplantıların teşkilatların sahadaki koordinasyonunu güçlendirmesi ve ortak akılla belirlenecek stratejilere katkı sunması açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin