Karabük Postası tarafından
30 Mayıs, 2023 10:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

FEDEK Bilgilendirme Çalıştayı gerçekleştirildi

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Afşin Kürşat Gazanfer, FEDEK (Fen-Edebiyat, Dil Ve Tarih Coğrafya Fakülteleri Öğretim Programları Değerlendirme Ve Akreditasyon Derneği) Kurum Bilgilendirme Çalıştayı'na katıldı. 14 Ocak’ta FEDEK değerlendiricisi olmaya hak kazanan Gazanfer’in 27 Mayıs’ta katıldığı bilgilendirme çalıştayında, FEDEK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Sadullah Sakallıoğlu, FEDEK Genel Sekreteri Prof. Dr. Musa Yaşar Sağlam ve FEDEK Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Figen Kadırgan ve Prof. Dr. Ayşe Kara Hansen tarafından, FEDEK değerlendirme süreci ve kurumların hazırlanma süreci, değerlendirme kurum ziyaretleri, FEDEK ölçütleri ve FEDEK odası konularında bilgilendirme yapılarak son gelişmeler aktarıldı. Çevrimiçi düzenlenen toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. (İHA)
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Temmuz, 2025 04:45 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Denize giren aynı aileden 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirerek hastaneye kaldırıldı

Samsun’da serinlemek için denize giren 2’si çocuk 3 kişi boğulma tehlikesi geçirdi. Hastaneye kaldırılan aileden duran kalbi çalıştırılan baba ile 3 yaşındaki oğlunun durumunun kritik olduğu bildirildi.
Olay, Atakum ilçesi Taflan Yalı Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, Canik ilçesinde ikamet eden Karakoç ailesi hafta sonu plaja gitti. Denize giren Kahraman Karakoç (25), 3 yaşındaki oğlu Alparslan Karakoç ve 16 yaşındaki kardeşi Rüstem Ali Karakoç boğulma tehlikesi geçirdi. Rüstem Ali Karakoç cankurtaranların müdahalesiyle sudan çıkartılırken, Kahraman Karakoç ve oğlu Alparslan Karakoç suda kayboldu. Takımlar tarafından denizden çıkartılan baba-oğul ile kardeş, ambulansla Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırıldı. Kahraman Karakoç’un duran kalbi ambulansta çalıştırılırken, oğlu ile birlikte sıhhat durumlarının ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Polis olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin