Feci kazada can veren çocuk son yolculuğuna uğurlandı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Temmuz, 2024 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Feci kazada can veren çocuk son yolculuğuna uğurlandı

Düzce’de Kur’an kursundan çıkan ve kamyonun altında kalarak hayatını kaybeden 9 yaşındaki çocuk toprağa verildi.

Düzce’de yaz Kur’an kursundan çıkan ve evine giden 9 yaşındaki Abdurrahman El Muhammed, caminin önünde kamyonun altında kalarak hayatını kaybetmişti. Yapılan otopsi çalışmalarının ardından minik çocuk son yolculuğuna sabah saatlerinde Kur’an öğrenmek için geldiği Mareşal Fevzi Çakmak Camii’nde uğurlandı. İkindi namazını müteakip kılınan cenaze namazına Düzce Valisi Selçuk Aslan, İl Emniyet Müdürü İbrahim Ergüder, Jandarma Komutanı Albay Murat Kılıç ile birlikte çok sayıda vatandaş katıldı. Kelimelerin kifayetsiz olduğunu vurgulayan Düzce Valisi Selçuk Aslan, “Kur’an kursundan öğrencimiz, okuldan öğrencimiz bir kardeşimizi trafik kazası sebebi ile kaybettik. Çok üzgünüm. Allah ailesine başsağlığı versin” ifadelerini kullandı. Küçük çocuk dualar ve gözyaşları arasında toprağa verildi.

Öte yandan kazanın güvenlik kamera görüntüsü ortaya çıktı. Cafer P. idaresindeki damperli kamyonun ara sokakta hızla ilerlediği görülürken, çocuğun ise kamyonu fark etmeyerek yola çıktığı görülüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
oncan 5 zonguldak tanitim gunlerinde dogalgaz arama gemisi konsepti yer alacak ktGjl2BP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Öncan, “5. Zonguldak Tanıtım Günleri’nde doğalgaz arama gemisi konsepti yer alacak”

Zonguldak Dernekler Federasyonu (ZONDEF) Başkanı Ziya Öncan, İhlas Haber Ajansı (İHA) Zonguldak Muhabiri Onur Altındağ’ı ziyaret ederek, bu yıl İstanbul’da beşincisi düzenlenecek olan Zonguldak Tanıtım Günleri’ne ilişkin detayları paylaştı.

Zonguldak Valiliği himayelerinde, 14-17 Mayıs tarihleri arasında İstanbul Atatürk Havalimanı Millet Bahçesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleştirilecek dev organizasyon için hazırlıkların yoğun bir şekilde sürdüğünü belirten Başkan Öncan, ilçe kaymakamlıkları ve belediyelerin koordinasyonunda açılacak stantlarla yöresel değerlerin tanıtılacağını ifade etti.

“Almanya’dan çevre illere kadar geniş çaplı katılım bekliyoruz”

Organizasyon öncesi hem yurt içi hem de yurt dışında kapsamlı görüşmeler yaptıklarını aktaran Öncan, “Almanya’ya giderek oradaki derneklerimizi ziyaret ettik ve projemizi anlattık. Zonguldak’ta da tüm ilçelerimizi bizzat ziyaret ederek bilgilendirme toplantılarımızı tamamladık. Etkinlik tarihi yaklaştıkça heyecanımız da artıyor. Başta İstanbul, Bursa, Kocaeli, Bolu ve Tekirdağ olmak üzere çevre illerdeki tüm hemşerilerimizi 14 Mayıs Perşembe günü gerçekleştireceğimiz coşkulu açılışa bekliyoruz” dedi.

Önceki yıllarda maden ocağı ve kömür treni, bu yıl doğalgaz arama gemisi

Tanıtım günlerinde her yıl farklı bir motto ile projeler ürettiklerine dikkat çeken Öncan, açıklamalarını şu sözlerle tamamladı:

“ZONDEF olarak etkinliklerimizde farkındalık oluşturmaya özen gösteriyoruz. Geçmiş yıllarda etkinlik alanına maden ocağı kurmuş ve kömür treni getirmiştik. Bu yıl ise Zonguldak açıklarından çıkarılan ve ülkemiz için büyük önem taşıyan doğalgazı simgeleyen arama gemisi konseptinde dev bir stant kurarak bu büyük keşfi tüm dünyaya anlatacağız. Bu kapsamlı ve anlamlı organizasyona tüm Zonguldaklı hemşehrilerimizi davet ediyorum.”

Bizi sosyal medyadan takip edin