Trabzonspor’un yeni Teknik Yöneticisi Fatih Tekke, Trabzon’a geldi. Bordo-mavililer, teknik yönetici Şenol Güneş’in ayrılığının akabinde, grubu emanet edeceği eski oyuncusu Fatih Tekke’yi Trabzon’a getirdi.
Trabzonspor Lider Yardımcısı Serkan Kılıç ile birlikte öğle saatlerinde Trabzon’a gelen Fatih Tekke, coşkulu bir taraftar kümesi tarafından karşılandı. Lider Yardımcısı Serkan Kılıç, “Çok uzaktan transfer yapmadık. Trabzonspor’un grup kaptanını aldık, geldik” sözlerini kullandı.
Trabzonspor’un yeni Teknik Yöneticisi Fatih Tekke ise, “Konuşacak çok vaktimiz olacak” diyerek, havaalanından taraftarların sevgi tezahüratları ortasında bekleyen araca binerek Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne geçti. Fatih Tekke, Lider Yardımcısı Serkan Kılıç ve Şenol Güneş’in iştirakiyle bugün Papara Park’ta saat 14.45’de bir basın toplantısı düzenleyecek.
Fatih Tekke’ye Trabzon’da coşkulu karşılama
Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı
Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.
Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.
Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

