Trabzonspor’un yeni Teknik Yöneticisi Fatih Tekke, Trabzon’a geldi. Bordo-mavililer, teknik yönetici Şenol Güneş’in ayrılığının akabinde, grubu emanet edeceği eski oyuncusu Fatih Tekke’yi Trabzon’a getirdi.
Trabzonspor Lider Yardımcısı Serkan Kılıç ile birlikte öğle saatlerinde Trabzon’a gelen Fatih Tekke, coşkulu bir taraftar kümesi tarafından karşılandı. Lider Yardımcısı Serkan Kılıç, “Çok uzaktan transfer yapmadık. Trabzonspor’un grup kaptanını aldık, geldik” sözlerini kullandı.
Trabzonspor’un yeni Teknik Yöneticisi Fatih Tekke ise, “Konuşacak çok vaktimiz olacak” diyerek, havaalanından taraftarların sevgi tezahüratları ortasında bekleyen araca binerek Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne geçti. Fatih Tekke, Lider Yardımcısı Serkan Kılıç ve Şenol Güneş’in iştirakiyle bugün Papara Park’ta saat 14.45’de bir basın toplantısı düzenleyecek.


Fatih Tekke’ye Trabzon’da coşkulu karşılama
Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı
Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.
Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.
Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.
Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

