Trabzonspor’un yeni Teknik Yöneticisi Fatih Tekke, Trabzon’a geldi. Bordo-mavililer, teknik yönetici Şenol Güneş’in ayrılığının akabinde, grubu emanet edeceği eski oyuncusu Fatih Tekke’yi Trabzon’a getirdi.
Trabzonspor Lider Yardımcısı Serkan Kılıç ile birlikte öğle saatlerinde Trabzon’a gelen Fatih Tekke, coşkulu bir taraftar kümesi tarafından karşılandı. Lider Yardımcısı Serkan Kılıç, “Çok uzaktan transfer yapmadık. Trabzonspor’un grup kaptanını aldık, geldik” sözlerini kullandı.
Trabzonspor’un yeni Teknik Yöneticisi Fatih Tekke ise, “Konuşacak çok vaktimiz olacak” diyerek, havaalanından taraftarların sevgi tezahüratları ortasında bekleyen araca binerek Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne geçti. Fatih Tekke, Lider Yardımcısı Serkan Kılıç ve Şenol Güneş’in iştirakiyle bugün Papara Park’ta saat 14.45’de bir basın toplantısı düzenleyecek.


Fatih Tekke’ye Trabzon’da coşkulu karşılama
TEKNOFEST’te ikinci olan Artvin Fen Lisesi öğrencileri roket projesiyle bu yıl birinciliği hedefliyor
Artvin Fen Lisesi öğrencilerinin hazırladığı roket projeleri TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı’nda sergilenirken, gençlerin hedefi TEKNOFEST’te şampiyonluk oldu.
Artvin Fen Lisesi’nde “TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı” kapsamında düzenlenen fuarda, öğrencilerin yıl boyunca öğretmenleri rehberliğinde hazırladığı 19 proje ziyaretçilerin beğenisine sunuldu. Fizik, kimya, biyoloji, matematik ve teknoloji alanlarında hazırlanan projeler arasında özellikle roket çalışmaları yoğun ilgi gördü.
Okul bahçesinde öğrenciler tarafından hazırlanan roketlerin daha küçük ölçekli deneme uçuşları da gerçekleştirildi. Güvenlik önlemleri altında yapılan denemelerde roketler başarılı şekilde havalanırken, öğrenciler ve öğretmenler denemeleri alkışlarla takip etti. Başarıyla tamamlanan gösteri, fuara katılanlardan büyük beğeni topladı.
Okul Müdürü Erdoğan Öztürk, yaptığı açıklamada “Artvin Fen Lisesi olarak yalnızca akademik başarıya değil, öğrencilerimizin bilimsel, sosyal ve kültürel gelişimine de büyük önem veriyoruz. Bilim Fuarı kapsamında 44 öğrencimiz ve 12 danışman öğretmenimizle birlikte hazırladığımız 19 projeyi sergiliyoruz. Okulumuzda keman çalan da bizim öğrencimiz, bilimsel projeleri hazırlayan da bizim öğrencimiz. TEKNOFEST roket yarışmalarında da önemli çalışmalar yürütüyoruz. Öğrencilerimizin hazırladığı mini roket gösterisi beklentilerimizin üzerinde geçti. Geçtiğimiz yıl TEKNOFEST roket yarışmalarında ikinci olduk. Bazı teknik aksaklıklara rağmen önemli bir başarı elde ettik. Bu yıl daha iddialıyız. Öğrencilerimiz büyük emek veriyor. Hedefimiz TEKNOFEST’te birincilik elde etmek” ifadelerini kulandı.

