Trabzonspor’un yeni Teknik Yöneticisi Fatih Tekke, Trabzon’a geldi. Bordo-mavililer, teknik yönetici Şenol Güneş’in ayrılığının akabinde, grubu emanet edeceği eski oyuncusu Fatih Tekke’yi Trabzon’a getirdi.
Trabzonspor Lider Yardımcısı Serkan Kılıç ile birlikte öğle saatlerinde Trabzon’a gelen Fatih Tekke, coşkulu bir taraftar kümesi tarafından karşılandı. Lider Yardımcısı Serkan Kılıç, “Çok uzaktan transfer yapmadık. Trabzonspor’un grup kaptanını aldık, geldik” sözlerini kullandı.
Trabzonspor’un yeni Teknik Yöneticisi Fatih Tekke ise, “Konuşacak çok vaktimiz olacak” diyerek, havaalanından taraftarların sevgi tezahüratları ortasında bekleyen araca binerek Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne geçti. Fatih Tekke, Lider Yardımcısı Serkan Kılıç ve Şenol Güneş’in iştirakiyle bugün Papara Park’ta saat 14.45’de bir basın toplantısı düzenleyecek.


Fatih Tekke’ye Trabzon’da coşkulu karşılama
Tokat’ta aşırı yağışlar erkenci kirazı vurdu
Tokat’ta etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle erkenci kirazlar dalında zarar gördü. Üreticiler 2 yıldır üst üste erkenci kirazdan zarar gördüklerini belirtti.
Tokat’ta son aylarda etkili olan yoğun yağışlar, kirazı etkiledi. Kentte taşkın nedeniyle birçok tarım arazisi sular altında kalırken, Büyükyıldız beldesinde yetiştirilen erkenci kirazlar da aşırı yağıştan olumsuz etkilendi. Birçok üreticinin kirazları dalında zarar gördü.
Beldede çiftçilikle uğraşan Alaattin Öncü’ye ait 65 adet erkenci kiraz ağacındaki meyveler, yağmur nedeniyle dalında yarıldı. Bölgede geç hasat edilen kiraz çeşitleri için ise şimdilik risk bulunmadığı öğrenildi.
“Erkenci kirazlar komple yarıldı”
Geçtiğimiz yıl yaşanan don olayında ürün alamadıklarını belirten üretici Alaattin Öncü, bu yıl da aşırı yağış nedeniyle büyük zarar yaşadıklarını söyledi. Bahçesindeki kirazları gösteren Öncü, meyvelerin pazara sunulamayacak hale geldiğini ifade etti.
Öncü, “Bir buçuk aydır yağmur yağıyor. Kirazlarda yenecek durum hiç kalmadı. Gördüğünüz gibi komple yarıldı. Erkenci kiraz umutları bitti. Geçen sene don komple vurdu. Bir gram bile hasat alamadık. Bu sene de erişen kirazları yağmur patlattı, erkenci kiraz yine yok. Arkasından gelen geç kirazlarda şu an bir sorun yok. Ama erkenci kirazlar komple patladı, yarıldı. Satılacak, tezgaha koyulacak kiraz değil” dedi.

