Reklam
Reklam
fatih tekkenin oglu 1461 trabzona imza atti eggejOHP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Şubat, 2025 20:37 tarihinde yayınlandı
0

Fatih Tekke’nin oğlu 1461 Trabzon’a imza attı

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta çaba eden 1461 Trabzon, bordo-mavililerin unutulmaz golcüsü ve teknik yönetici Fatih Tekke’nin oğlu Muhammet Berkay Tekke ile mukavele imzaladı.

1461 Trabzon, ligin birinci yarısında Karaman FK forması giyen Muhammet Berkay Tekke ile mukavele imzaladı. Hekimoğlu Döküm Spor Tesislerimiz de, Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çelik’in iştiraki ile yapılan imza merasimin de 21 yaşındaki forvet oyuncusu kendisini 2.5 yıllığına Trabzon grubuna bağlayan kontrata imza attı.

İmza merasiminde açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çelik, Berkay’ın, Trabzonspor’un efsane ismi Fatih Tekke’nin oğlu olduğunu tabir ederek, “İnşallah babası üzere çok uygun bir futbolcu olur ve isminden kelam ettirir. Genç bir oyuncu. Kendisinden beklentilerimiz çok fazla” dedi.

Muhammet Berkay Tekke ise, “Hem gayeleri olan hem de genç futbolculara kıymet veren bir kulübe geldim. Ben de burada kendimi gösterip, başarılı olmak istiyorum. Trabzonlu olduğum için yabancılık çekmeyeceğim. İnşallah hem kadro hem de kendim olarak başarılı bir dönem geçiririz” sözlerini kullandı

Bizi sosyal medyadan takip edin
corum fknin super lige yukselmesi sehri ayaga kaldirdi D2U85WpM
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.

Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.

Taraftarlar duygularını paylaştı

Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.

Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.

Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin