TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta çaba eden 1461 Trabzon, bordo-mavililerin unutulmaz golcüsü ve teknik yönetici Fatih Tekke’nin oğlu Muhammet Berkay Tekke ile mukavele imzaladı.
1461 Trabzon, ligin birinci yarısında Karaman FK forması giyen Muhammet Berkay Tekke ile mukavele imzaladı. Hekimoğlu Döküm Spor Tesislerimiz de, Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çelik’in iştiraki ile yapılan imza merasimin de 21 yaşındaki forvet oyuncusu kendisini 2.5 yıllığına Trabzon grubuna bağlayan kontrata imza attı.
İmza merasiminde açıklamalarda bulunan Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çelik, Berkay’ın, Trabzonspor’un efsane ismi Fatih Tekke’nin oğlu olduğunu tabir ederek, “İnşallah babası üzere çok uygun bir futbolcu olur ve isminden kelam ettirir. Genç bir oyuncu. Kendisinden beklentilerimiz çok fazla” dedi.
Muhammet Berkay Tekke ise, “Hem gayeleri olan hem de genç futbolculara kıymet veren bir kulübe geldim. Ben de burada kendimi gösterip, başarılı olmak istiyorum. Trabzonlu olduğum için yabancılık çekmeyeceğim. İnşallah hem kadro hem de kendim olarak başarılı bir dönem geçiririz” sözlerini kullandı


0
Fatih Tekke’nin oğlu 1461 Trabzon’a imza attı
0
0
Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor
Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.
Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.
Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

