Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, Samsunspor maçından 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Samsunspor deplasmanının tek golle galip ayrılan Konyaspor’da Teknik Sorumlu Fatih Serkan Albayrak, maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Albayrak, kritik deplasmandan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden Fatih Serkan Albayrak, “Zorlu bir deplasman olacağını biliyorduk. Üst üste galip geldiler. Geçen sene iç saha galibiyetleri alan bir takımdı Samsunspor. Hafta içi hücum ve savunma yönlerini çalıştık. Sezon başından beri savunmaya ağırlık verdik. Son 2 maçtır gol yemedik. Bu maçtan galip ayrılmak güzeldi. Kolay bir hava şartları yoktu. Nem oranı çok yüksekti. Rakibimiz çok zorlu bir rakip. Beraber oynamasını biliyorlar. Oyuncularıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ederim. Aldığımız 3 puan sevindirici. Bir sonraki haftalarda skorun yanına oyunu da ekleyerek galibiyetler almak istiyoruz” dedi.


Fatih Serkan Albayrak: “Samsunspor maçından aldığımız 3 puan sevindirici”
Yenice’de yaya geçitleri yenileniyor
Yenice ilçesinde, özellikle okul bölgelerinde yaya ve öğrenci güvenliğinin artırılması amacıyla kapsamlı bir çalışma başlatıldı. İlçe genelindeki yaya geçitleri, yenilenerek daha görünür ve güvenli hale getiriliyor.
Yetkililerden alınan bilgiye göre, yaya geçitlerinin zemindeki çizgileri de trafik yönetmeliğine uygun şekilde yeniden boyanıyor. Özellikle okul önleri ve yoğun yaya trafiğinin bulunduğu noktalarda yapılan iyileştirmelerle, sürücülerin ve yayaların daha dikkatli olması hedefleniyor.
Yetkililer, trafik güvenliğini artırmaya yönelik çalışmaların belirlenen program dahilinde sürdürüleceğini ifade ederken, Vatandaşlar ise uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirerek, alınan bu önlemlerin çocukların güvenli açıdan daha rahat hareket etmesini sağlayacağını belirtti.

