Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, Samsunspor maçından 3 puan aldıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Samsunspor deplasmanının tek golle galip ayrılan Konyaspor’da Teknik Sorumlu Fatih Serkan Albayrak, maç sonu basın toplantısında karşılaşmayı değerlendirdi. Albayrak, kritik deplasmandan galip ayrıldıkları için mutlu olduklarını söyledi. Galip geldikleri için mutlu olduklarını ifade eden Fatih Serkan Albayrak, “Zorlu bir deplasman olacağını biliyorduk. Üst üste galip geldiler. Geçen sene iç saha galibiyetleri alan bir takımdı Samsunspor. Hafta içi hücum ve savunma yönlerini çalıştık. Sezon başından beri savunmaya ağırlık verdik. Son 2 maçtır gol yemedik. Bu maçtan galip ayrılmak güzeldi. Kolay bir hava şartları yoktu. Nem oranı çok yüksekti. Rakibimiz çok zorlu bir rakip. Beraber oynamasını biliyorlar. Oyuncularıma mücadelelerinden dolayı teşekkür ederim. Aldığımız 3 puan sevindirici. Bir sonraki haftalarda skorun yanına oyunu da ekleyerek galibiyetler almak istiyoruz” dedi.


Fatih Serkan Albayrak: “Samsunspor maçından aldığımız 3 puan sevindirici”
Karabük’teki kavganın nedeni “yol verme” tartışması çıktı
Karabük’te araçta bulunan 2 kişinin darbedildiği kavganın, trafikte yaşanan yol verme tartışmasından kaynaklandığı ortaya çıktı.
100. Yıl Mahallesi’nde meydana gelen olayda, araçtaki 2 kişiyi darbeden şüphelilerin 12’si polis ekiplerince tespit edildi. Gözaltına alınan şüphelilerden 8’i dün işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilirken 5’i çıkarıldığı mahkemede tutuklandı. Emniyetteki işlemleri bugün tamamlanan 4 şüpheli daha adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden 2’si savcılık ifadesinin ardından 2’si de çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
Öte yandan, yol verme tartışmasından kaynaklandığı belirlenen kavgaya karışan 12 şüpheli hakkında Kabahatler Kanunu kapsamında toplam 21 bin 168 lira idari para cezası uygulandığı bildirilirken, yapılan aramada 5,66 gram metamfetamin ele geçirildiği öğrenildi.

