Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Eylül, 2024 00:52 tarihinde yayınlandı
0

Fatih Serkan Albayrak: “Hızlı hücumlarla sonuca gitmek istedik ama olmadı”

Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, Trabzonspor karşısında dengeli bir şekilde maçı götürüp, hızlı hücumlarla sonuca gitmek istediklerini ancak başarılı olamadıklarını söyledi.

Trendyol Süper Lig’in 7. haftasında Konyaspor deplasmanda karşılaştığı Trabzonspor’a 3-2 mağlup oldu. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Konyaspor Teknik Sorumlusu Fatih Serkan Albayrak, Trabzonspor’u iyi analiz ettiklerini belirterek, “Bu müsabakaya gelirken, Trabzonspor’un eksiklerini ve artılarını biliyorduk. İç sahada ne kadar etkili olacaklarını, sonuca gitmeye çalışan bir takım olduklarını biliyorduk. Analizlerimiz sonucu 3. bölgeden geri dönüşlerde sıkıntı yaşadıklarını görmüştük. Baktığınızda geri dönüşlerde en fazla pozisyon veren takımlardan biri ama şimdiye kadar 3 gol yemiş olmaları iyi bir kaleciye sahip olmalarından dolayı. Biz savunma ağırlıklı orta saha ile başladık. Dengeli bir şekilde maçı götürüp, hızlı hücumlarla sonuca gitmek istedik ancak olmadı. Erken gol yedik ve planı değiştirdik. İkinci yarıda bir çok pozisyona girdik, değerlendirebildiklerimiz oldu. Penaltıyı gole çevirmiş olsaydık puan almamız için daha vaktimiz olacaktı. İstediğimiz sonucu alamadık. Trabzonspor’u galibiyetinden dolayı tebrik ediyorum” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ewq 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Haziran, 2026 09:48 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te kursiyerlerin eserleri beğeniye sunuldu

Karabük’te “Hayat Boyu Öğrenme Haftası” kapsamında düzenlenen programda, Halk Eğitimi Merkezi kursiyerlerinin el emeği ürünlerinden oluşan sergi açıldı.

Sergide tel kırma, dikiş-nakış, seramik, örgü, resim, ebru, kağıt rölyef ve filografi gibi geleneksel el sanatları başta olmak üzere çok sayıda el işi ürün yer aldı.

Halk Eğitimi Merkezi’ndeki serginin açılışına, Vali Oktay Çağatay, Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, Karabük Cumhuriyet Başsavcısı Selçuk Akman, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay İsmail Gökcek, kurum müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş hayat boyu öğrenmenin önemine dikkat çekerek, “Örgün ve yaygın eğitim kurumlarımızda öğrencilerimiz ve kursiyerlerimiz akademik, sosyal, kültürel, sportif ve sanatsal alanlarda önemli başarılara imza atmaktadır. Hayat payı öğrenme yalnızca bir kurs faaliyeti değil, bireyin kendini geliştirmesi, üretmesi ve topluma katkı sunmasıdır” dedi.

Programda konuşan Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya kurslar ve kursiyerlerle ilgili olarak, “İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından tahsis edilen kıymetli eğitmenlerimizle birlikte Karabük Kültür ve Eğitim MERKEZİ (KAMER) bünyesinde tam 6 binden fazla kursiyerimize giyim, el sanatları, sağlıklı yaşam egzersizleri, spor, rölyef, resim, el nakışı, makine nakışı, ebru, 4-6 yaş dini değerler eğitimi, Eflani çember bezi dokuma gibi birçok branşta eğitim sunduk” ifadelerini kullandı.

Karabük Valisi Oktay Çağatay ise Milli Eğitim denince akla ilk olarak okulların geldiğini ama onunla sınırlı olmadığını ifade ederek, “Milli Eğitim Müdürlüğümüzün koordinasyonunda sosyal kurumların iş birliği ile yediden yetmişe birçok çoluğumuza, çocuğumuza, hanımefendiye, beyefendiye biz kurslarla kaliteli zaman geçirdik. Sağlıklı yaşamak, değerlerimizin korunması, kaybolmaya yüz tutmuş geleneklerimizin yaşatılması anlamında binlerce insanımıza kurs veriyoruz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından işaret dili öğrencileri eşliğinde müzik performansı sergilendi. Açılış sonrası sergiyi gezen protokol üyeleri, kursiyerler tarafından hazırlanan eserleri inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi aldı.
Kursiyerlerin yıl boyunca hazırladığı eserlerin sergilendiği etkinlik, Hayat Boyu Öğrenme Haftası kapsamında hafta boyunca Karabük Halk Eğitimi Merkezi’nde ziyaret edilebilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin