Reklam
Reklam

Facianın eşiğinden dönüldü

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Mart, 2017 07:17 tarihinde yayınlandı
0

ÇANKIRI ’da otomobilin çarptığı kamyonet korkulukları aşarak 5 metre yükseklikten aşağıya düştü. Feci kazada araçlar hurdaya dönerken kamyonet sürücüsü yaralandı. Olay Çankırı-Kastamonu karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; Kastamonu’dan Çankırı istikametine seyir halinde olan H.Ö. yönetimindeki 33 HY 695 plakalı araç, Kırkevler Mahallesi mevkiinde aynı yönde gitmekte olan M.T. idaresindeki 41 FS 261 plakalı kamyonete arkadan çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan kamyonet önce yol kenarındaki kaldırımlara daha sonra demir korkuluklara çarptı. Demir korkulukları kıran kamyonet yaklaşık 5 metre yükseklikteki duvardan aşağıya uçarak durabildi. Feci kazada araçlarda maddi hasar meydana gelirken kamyonet sürücüsü M.T. yaralandı. Olay yerine gelen ambulans ile Çankırı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınan kamyonet sürücüsü M.T.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi. Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yenice’de gri balıkçıl ile martı aynı karede av bekledi

f 1
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 09:49 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün Yenice ilçesinde, martı ile karşılıklı av için bekleyen gri balıkçıl kuşu (Ardea cinerea) cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Çay kenarında dolanan bir vatandaş sabit bir şekilde bekleyen gri balıkçılı fark etti. Cep telefonu ile kaydedilen İncedere Çayı’ndaki görüntülerde, gri balıkçıl kuşunun su kenarında uzun süre hareketsiz şekilde bekleyerek avını kolladığı, bu sırada martı ile aynı alanda bulunduğu görüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin