F-4 uçağının parçası otoparka düştü
Milli Savunma Bakanlığı, F-4 savaş uçağının bir parçasının Ankara semalarında uçuşu esnasında bilinmeyen bir sebeple açık otoparka düştüğünü açıkladı.
Milli Savunma Bakanlığından yapılan açıklamada, “Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait F-4 savaş uçağının bir parçası, Ankara semalarında uçuşu esnasında bilinmeyen bir sebeple TPAO’ya ait açık bir otoparka düşmüştür. Uçak emniyetli bir şekilde Eskişehir meydana iniş yapmıştır. Olayda can kaybı ve yaralı bulunmamaktadır” ifadelerine yer verildi. (İHA)
İlgili Haberler
Tümü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: "Dünyayı sömürerek, bölgemizi kan deryasına çevirerek kendilerine refah düzeni kurmak isteyenlere boyun eğmeyeceğiz"Türkiye4 sa önce
Seyahat Severlere Müjde: Turistik Doğu Ekspresi 2026-2027 Sezonu Bilet Satış Tarihi Belli Oldu! İşte Tüm DetaylarTürkiye7 sa önce
SGK ve BES ile Çift Maaş Fırsatı! 3600 Günle Kısmi Emeklilik Şartları Neler?Türkiye8 sa önceYorumlar
Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.
Henüz yorum yok.
İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.