blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Eylül, 2025 08:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Eyüp Aydın, 1 yıllığına Samsunspor’da

SAMSUN (İHA) – Samsunspor, Galatasaray’dan orta saha oyuncusu Eyüp Aydın’ı 1 yıllığına kiraladı.
Bu dönem transfer ettiği 12 futbolcu da yabancı olan Samsunspor, tek Türk transferini transfer müddetinin kapanmasına dakikalar kala yaptı. Kırmızı-beyazlılar Galatasaray’dan Eyüp Aydın ile 1 yıllık kiralık kontrat imzaladı.
Yaz transfer devrinde Afonso Sousa, Albert Posiadala, Anthon Musaba, Antoine Makoumbou, Ebrima Ceesay, Efosa Omorowa, Leroy Atoen, Joe Mendes, Logi Tomasson, Tanguy Coulibaly, Toni Borevkovic ve Zaid Seha üzere 12 yabancı futbolcuyla kontrat imzalayan Karadeniz temsilcisinin tek Türk transferi olan Eyüp Aydın için kulübün toplumsal medya hesabından yapılan açıklamada, "Ailemize yeni bir güç katıldı: Eyüp Aydın. Bu dönem kiralık olarak takımımıza dahil olan Eyüp’e kırmızı-beyaz formamızla kaç muvaffakiyetler diliyoruz" sözleri kullanıldı.
Futbola Bayern Münih altyapısında başlayan 1.81 uzunluğundaki Eyüp Aydın, şimdiye kadar 71 kere resmi karşılaşmada forma giydi. Aydın, Türkiye U21 Ulusal Grubu takımında da yer alıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Asuman Doğan tarafından
18 Aralık, 2025 15:28 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

UMKE’ye Mobil Enerji Desteği

Karabük İl Sağlık Müdürlüğü, olası afet ve acil durumlara yönelik teknik altyapısını güçlendirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, 2025 yılı envanterine dahil edilen 25 kVA gücündeki jeneratör, Acil Sağlık Hizmetleri UMKE birimi bünyesinde hizmete alındı.

KESİNTİSİZ ENERJİ, KESİNTİSİZ SAĞLIK

Römork üzerine monte edilerek tam mobil hale getirilen jeneratör, afet bölgelerinde kurulacak sahra hastaneleri için hayati önem taşıyor. Yeni ekipman; afet alanlarında ısınma ve aydınlatma ihtiyaçlarının karşılanmasının yanı sıra, hayati öneme sahip tıbbi cihazların kesintisiz çalıştırılmasında etkin görev üstlenecek.

Mobil yapısı sayesinde UMKE araçlarıyla ihtiyaç duyulan her noktaya hızlı ve güvenli bir şekilde sevk edilebilecek olan jeneratör, acil durum müdahalelerinin aksamadan yürütülmesine büyük katkı sağlayacak.

YÖNETİCİLERDEN YERİNDE İNCELEME

Hizmete alınan ve operasyonel hazırlığı tamamlanan mobil jeneratör; İl Sağlık Müdürü Op. Dr. İsmail Kara, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Bekir Poçan, Destek Hizmetleri Başkanı Yüksel Korkut, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcıları Dr. Nermin Seçilmiş ve Mustafa Mızrak ile Destek Hizmetleri Başkan Yardımcısı Hakkı Yıldız tarafından yerinde incelendi.

İl Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada; "Bu modern jeneratörün kazandırılmasındaki ve sağlık filomuzun güçlendirilmesindeki değerli destekleri için; öncelikle Sağlık Bakanlığımıza, Sayın Valimiz Mustafa YAVUZ’a, Karabük Milletvekillerimiz Sayın Cem ŞAHİN ve Sayın D. Ali KESKİNKILIÇ’a şükranlarımızı sunarız. Karabük İl Sağlık Müdürlüğü olarak, her türlü zorlu koşulda vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Afette İlk Umut UMKE" ifadelerine yer verildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin