Nurettin Acar tarafından
17 Haziran, 2020 09:44 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Evleri soydular, uygulamada polisten kaçınca yakalandılar

Safranbolu ilçesinde soydukları evden bakır malzemeler çalan 5 kişi uygulamada polisin "dur" ihtarına uymayarak kaçtı. Kovalamacanın ardından yakalanan araçtan çalıntı bakır eşyalar ele geçirilirken, gözaltına alınan 5 kişiden 3'ü tutuklandı. Edinilen bilgiye göre trafik uygulaması yapan Safranbolu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin "dur" ihtarına uymayarak kaçan 78 AAF 254 plakalı otomobil ile polisler arasında kovalamaca yaşandı. Kovalamaca sonrası otomobil Hasan Polatkan Caddesi üzerinde yakalandı. Araçta yapılan aramada çalıntı olduğu tespit edilen kazandan, tencereye kadar 28 parça bakır eşya bulunurken, otomobildeki İ.K., H.K., O.Ç., M.K. ve B.K gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden İ.K., H.K. ve O.Ç. tutuklandı, diğer 2 kişi ise serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Aralık, 2025 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Bartın’da kumar baskını

Bartın’da polis, bir kahvehaneye düzenlenen kumar baskında 24 bin 825 TL ele geçirilirken, 11 kişi hakkında işlem yapıldı. Baskında bir anda polisi karşılarında gören şahısların, masadaki paraları ceplerine doldurma çabaları da polisten kurtulabilmeleri için yeterli olmadı.
Amasra İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipleri, kumar oynanması için yer ve imkan sağlıdığı tespit edilen kahvehaneye gece yarısı baskın düzenlendi. Amasra ilçe merkezinde bulunan kahvehanede gerçekleştirilen baskında, aynı masada bulunan 8 şahsın masa üzerinde bulunan parayı, ceblerine koymaya çalıştı. Ekipler kahvehane içerisi ve çevresinde yapılan araştırmada kumar oynamada kullanıldığını değerlendirilen 1 adet zar ve toplamda 24 bin 825 TL, nakit para ele geçirildi. Gözaltına alınan 8 şahsa kumar oynamaktan idari, 3 şahsa ise yer temin etmekten adli işlem yapılmak üzere polis merkezine götürüldü.
Olayla ilgili başlatılan tahkikatın sürdüğü öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin