blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Nisan, 2025 00:00 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Evinde uyuşturucu ele geçen genç tutuklandı

Samsun’da jandarmanın takibi sonucu meskeninde metamfetamin isimli uyuşturucu unsur ve uyuşturucu kullanma aparatları ele geçen 23 yaşındaki şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Samsun’un Atakum ilçesinde jandarma grupları tarafından uyuşturucu ve uyarıcı unsur ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan araştırma sonucu E.K.H. (23) isimli şahsın uyuşturucu husus bulundurduğu bilgisine ulaşıldı. Atakum İlçe Jandarma Komutanlığı takımları, yaptıkları takip ve çalışma sonucu E.K.H.’nin Kurugökçe Mahallesi’ndeki konutuna operasyon düzenledi. Yapılan aramalarda, şahsın meskeninde 187 gram metamfetamin, 4 adet uyuşturucu kullanma aparatı ve bir ölçü kenevir tohumu ele geçirildi. Gözaltına alınan E.K.H. bugün Samsun Adliyesine sevk edilerek çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Haziran, 2025 21:25 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Safranbolu’da ayakkabılıkta zehirli engerek paniği

Karabük'ün Safranbolu ilçesine bağlı Bostanbükü köyünde bir evin girişindeki ayakkabılıkta gizlenen zehirli engerek yılanı paniğe yol açtı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen Safranbolu İtfaiyesi ekipleri, dikkatli bir operasyonla yılanı yakalayarak doğal yaşam alanına bıraktı.
Olay, Sümbül Sokak'ta bulunan bir konutta meydana geldi. Evin giriş kapısında yer alan ayakkabılıkta yılanı fark eden ev sakinleri durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan itfaiye ekipleri, ayakkabılık arkasına saklanmış halde bulunan engerek yılanını özel ekipmanlarla kontrollü bir şekilde yakaladı.
İtfaiye erleri, Türkiye'nin en tehlikeli yılan türlerinden biri olan ve zehriyle ciddi sağlık problemlerine yol açabilen engerek yılanını doğaya salmadan önce su verdi. Ekipler, yılanı "Hadi güle güle, yolun açık olsun" sözleriyle uğurlayarak doğaya bıraktı.
Safranbolu İtafiyesi, yaz aylarında sıcak hava ve doğaya yakın yaşam alanlarının bu tür sürüngenlerin yerleşim yerlerine yaklaşmasına neden olabileceğini belirterek dikkatli olunması çağrısında bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin