Evinde ölü bulunan orman muhafaza memuru memleketine uğurlandı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
evinde olu bulunan orman muhafaza memuru memleketine ugurlandi Ia9Lrk8M
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Aralık, 2024 12:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Evinde ölü bulunan orman muhafaza memuru memleketine uğurlandı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde evinde silahla vurulmuş halde ölü bulunan orman muhafaza memuru, mesai arkadaşları tarafından memleketine uğurlandı.

Olay, dün Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde Camikebir Mahallesi Mehmet Şevki Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 4 yıldır İnebolu Orman İşletme Müdürlüğü Karagöl Orman İşletme Şefliği kadrosunda görevli olan 32 yaşındaki Serdar Atmaca, mesaisinin ardından gittiği evinde silahla vurulmuş halde ölü bulundu. 20 gün önce evlendiği ve Hatay’da hemşire olarak çalışan eşiyle aynı şehre atanmak için beklediği öğrenilen Atmaca’nın cenazesi yapılan incelemelerin ardından morga kaldırıldı.

İlk belirlemelere göre beylik tabancası ile yaşamına son verdiği belirlenen Atmaca için bünyesinde görev yaptığı Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğünde tören düzenlendi. Serdar Atmaca, mesai arkadaşları tarafından defnedilmek üzere dualarla memleketi Gaziantep’e uğurlandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
alaplidaki imam hatip ortaokulu insaatinda denetim gerceklestirdiler iDWnRTQF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Alaplı’daki İmam Hatip Ortaokulu İnşaatında Denetim Gerçekleştirdiler

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yapımı İmam Hatip Ortaokulu inşaatı sürüyor.

AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt ve ilçe protokol üyeleri, Alaplı’da yapım süreci hızla ilerleyen İmam Hatip Ortaokulu inşaat sahasını ziyaret ederek yürütülen çalışmalar hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Ziyaret programına Milletvekili Saffet Bozkurt’un yanı sıra Alaplı Kaymakamı Selçuk Köksal, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik, AK Parti İlçe Başkanı Altan Güngör ve teşkilat mensupları katılım sağladı. Kaba inşaatı büyük oranda tamamlanan okul binasını gezen heyet, yüklenici firma yetkililerinden teknik detaylar ve projenin teslim süreciyle ilgili kapsamlı bir brifing aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Saffet Bozkurt, Alaplı’nın eğitim altyapısını güçlendirmek amacıyla yatırımların takipçisi olduklarını vurguladı. Bozkurt, çocukların modern ve güvenli alanlarda eğitim görmesinin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, okulun donanımı ve mimarisiyle ilçeye değer katacağını ve planlanan takvimde tamamlanarak hizmete açılacağını ifade etti.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Cevat Çevik ise okulun tamamlanmasıyla bölgedeki derslik ihtiyacının önemli ölçüde giderileceğini kaydetti. Modern laboratuvarlar, kütüphane ve sosyal donatı alanlarıyla projelendirilen okulun, ilçenin eğitim kalitesine yeni bir soluk getirmesi hedefleniyor. Protokol üyeleri, incelemelerin ardından şantiye çalışanlarına kolaylıklar dileyerek alandan ayrıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin