Evin üzerine devrilen ağaç kaldırıldı

DÜZCE (İHA) – Düzce’nin Yayakbaşı köyünde olumsuz hava şartları nedeniyle bir evin üzerine devrilen ağaç, İl Özel İdaresi ve Düzce Belediyesi ekiplerinin ortak çalışmasıyla kaldırı

IHIhlas Haber Ajansı22 Ekim 2026, 00:172 dk okuma
Evin üzerine devrilen ağaç kaldırıldı
DÜZCE’nin Yayakbaşı köyünde olumsuz hava koşulları nedeniyle bir evin üzerine devrilen ağaç, İl Özel İdaresi ve DÜZCE Belediyesi ekiplerinin ortak çalışmasıyla kaldırıldı. İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nuri Çelik, olayın yaşandığı evi ziyaret etti. · Foto: İHA

Düzce'nin Yayakbaşı köyünde etkili olan olumsuz hava koşulları sebebiyle bir evin üzerine devrilen dev ağaç, ekiplerin hızlı müdahalesiyle kaldırıldı.

Olumsuz hava şartlarının ardından harekete geçen Düzce İl Özel İdaresi ve Düzce Belediyesi ekipleri, bölgede ortak bir çalışma başlattı. Koordineli yürütülen çalışmalar neticesinde, evin üzerine düşen ağaç bulunduğu yerden güvenle kaldırıldı.

Düzce İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Nuri Çelik, olay yerindeki evi ziyaret ederek ev sahiplerine geçmiş olsun dileklerini iletti ve yürütülen çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kurum tarafından yapılan resmi açıklamada ise mağdur vatandaşlara destek mesajı iletilirken, bu tür olumsuzlukların tekrar yaşanmaması temenni edildi.

Kaynak: İHA

İlgili Haberler

Tümü

Yorumlar

Yorumlar editör onayından sonra yayımlanır. Kaba ve kişisel saldırı içeren yorumlar yayımlanmaz.

Henüz yorum yok.

İlk yorumu sen yaz, tartışmayı başlat.