Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
evin catisi alev alev yandi EI8naUz8
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mart, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
0

Evin çatısı alev alev yandı

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Kaymaklar Köyü’nde bir konutun çatı katında yangın çıktı. Yangında rastgele bir can kaybı yahut yaralanma yaşanmazken, maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgilere nazaran, şimdi belirlenemeyen bir nedenle çatı katında başlayan yangın, kısa müddette büyüdü. İhbar üzerine olay yerine gelen itfaiye takımları, yangına süratli bir formda müdahale ederek alevleri denetim altına aldı.

Yangının çıkış sebebiyle ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda yilki atlari karlar altinda goruntulendi hOMb1GTD
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da yılkı atları karlar altında görüntülendi

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde mayıs ayında etkili olan kar yağışının ardından beyaza bürünen ormanlarda yiyecek arayan yılkı atları, doğaseverler tarafından fotoğraflandı.

Mudurnu ilçesine bağlı Taşkesti Beldesi, mayıs ayında beklenmedik şekilde yağan karla beyaza büründü. Yılkı atları da, beyaza bürünen ormanlık alanlarda grup halinde dolaşırken görüldü. Karlı zeminde yiyecek arayan atların o anları, bölgedeki doğaseverler tarafından görüntülendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin