Reklam
Reklam

Evi çöpten temizlenen ev sahibinin “100 kamyon mal getireceğim” söylemi pes dedirtti

6723be9bb40c7
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ekim, 2024 20:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te tek katlı evin içinden ve dışından çıkan 1 kamyon çöp belediye ekiplerince temizlendi. Ev sahibinin “100 kamyon mal getireceğim” çıkışı pes dedirtti.
Olay Aydınlıkevler Mahallesi 508 Nolu Sokak’ta meydana geldi. Hasan D.’ye ait evdeki çöplerin çevrede kötü kokuların yayılmasına neden olması üzerine vatandaşlar durumu Karabük Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen ekiplerin çöp yığınıyla karşılaşması üzerine Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerine de haber verildi. Yaklaşık iki saatlik çalışmanın ardından evin içinden ve bahçesinden çıkan çöpler temizlenirken, ev ve bahçe dezenfekte edildi.
Eşinin “Bıktım bunun pisliğinden” dediği ev sahibi ise, “100 kamyon mal getireceğim” demesi şaşırttı.
Mahalle Muhtarı Aysun Bostancı, şahsın sürekli topladığı çöpleri eve getirdiği ve ekiplerin 2 ay dabir temizlik yaptığını belirterek yetkililerden yardım istedi.

6723be8a297cd
6723be89e3dca
Bizi sosyal medyadan takip edin

Refakatçi olarak hastaneye giderken kazada hayatını kaybetti

refakatci olarak hastaneye giderken kazada hayatini kaybetti uO6Pu91p
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 08:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da hastanede yatan eltisine refakatçi olarak giderken içinde bulunduğu otomobilin aydınlatma direğine çarpması sonucu ağır yaralanan kadın olay yerinde hayatını kaybetti, hastanın eşi olan araç sürücüsü ise ağır yaralandı.

Kaza, 19 Mayıs ilçesi Sinop yolu Erenköy mevkisinde saat 05.15 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Vezirköprü ilçesinde ikamet eden Mehmet Özmen (35), Bafra ilçesinde özel bir hastanede tedavi altında bulunan eşinin yanında refakatçi olarak kalması için yengesi Zeliha Özmen’i (33) hastaneye götürmek için yola çıktı. Mehmet Özmen idaresindeki 46 AGC 201 plakalı otomobil, Samsun istikametinden 19 Mayıs ilçesi yönüne seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüjde bulunan aydınlatma direğine çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil alev alarak yanmaya başladı. Yanan araç itfaiye tarafından söndürülürken, ağır yaralanan sürücü Mehmet Özmen, olay yerine sevk edilen sağlık ekiplerince Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Zeliha Özmen ise olay yerinde hayatını kaybetti.

Hayatını kaybeden kadının cenazesi, 19 Mayıs Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin