Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Mart, 2017 15:26 tarihinde yayınlandı
0

Evde Uyuşturucu Alemine Polis Baskını

Karabük’te evde uyuşturucu alemi yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri, düzenledikleri operasyonda 5 kişiyi suçüstü yakaladı.
Edinilen bilgiye göre, Soğuksu Mahallesi’nde K.E. isimli şahsın ikametinde toplu olarak uyuşturucu alemi yapıldığı ihbarını alan Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, bahse konu adrese baskın düzenledi. Ekiplerin kapıyı kırarak içeri girdiği sırada uyuşturucu alemi yapan şahıslar ellerindeki uyuşturucuyu klozete dökmeye çalışırken, ekipler tarafından kıskıvrak yakalandılar. Evde uyuşturucu alemi yaptıkları iddia edilen K.E., E.K.İ., S.C., F.B. ve T.G. isimli şahıslar gözaltına alınırken, polis ekiplerinin evde ve şahısların üzerinde yaptığı aramada bir miktar sentetik bonzai maddesi ile 1 adet kuru sıkı tabanca ele geçirildi.
Emniyette sorgusu yapılan 5 kişi, daha sonra sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
takla atan arac hurda yiginina dondu 19 yasindaki surucu agir yaralandi 1WZERriX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Haziran, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0 0

Takla atan araç hurda yığınına döndü: 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı

Zonguldak’ta direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobilin taklalar atarak orta refüjü aşıp karşı şeride geçmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında, 19 yaşındaki sürücü ağır yaralandı.

Kaza, akşam saatlerinde merkez Karaelmas Mahallesi mevkisinde bulunan Teoman Duralı Tünelleri çıkışında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, S.S. yönetimindeki 67 ABP 922 plakalı otomobil, sürücüsünün henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu kontrolden çıktı. Savrulan araç, taklalar atarak orta refüjü aştı ve karşı şeride geçerek durabildi. Bu sırada park halindeki iki araca da çarptı.

Kazayı gören diğer sürücülerin durumu bildirmesi üzerine olay yerine yoğun şekilde sağlık, polis ve AFAD ile itfaiye ekipleri sevk edildi. İtfaiye ve sağlık ekiplerinin müdahalesiyle yola savrulduğu öne sürülen ağır yaralı sürücü S.S., olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. S.S.’nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaza nedeniyle güzergahta trafik akışı bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı. Polis ekiplerinin çevre güvenliği almasının ardından, adeta demir yığınına dönen ve kullanılamaz hale gelen otomobil çekici vasıtasıyla yoldan kaldırıldı. Yol temizleme çalışmalarının ardından tünel çıkışındaki trafik akışı yeniden normale döndü.

Polis ekipleri kazayla ilgili tahkikat başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin