Reklam
Reklam
evde egitim gordu karne heyecanini ilk kez okulda yasadi 85IkKc3S
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Ocak, 2025 12:00 tarihinde yayınlandı
0

Evde eğitim gördü, karne heyecanını ilk kez okulda yaşadı

Rize’de engelli olduğu için meskende eğitim gören 15 yaşındaki 9. sınıf öğrencisi Medine Işık Şen, karne heyecanını birinci kere okulda yaşadı.

Rize’de yaşayan ve engelli olduğu için daha evvel hiç okula gitmeyen 15 yaşındaki 9. sınıf öğrencisi Medine Işık Şen, eğitimini 1. sınıftan buyana meskende aldı. 2024-2025 eğitim ve öğretim yılının birinci devrinde de meskende eğitim görerek tamamlayan Medine bu sefer karnesini konutunda değil öbür arkadaşları üzere olması gerektiği yerde, tekerlekli sandalye ile getirildiği okulunda aldı.

1,5 ay evvel babasını kaybettiği için hem moral olması hem de hoş bir anı yaşaması için okulu Ali Metin Karı Anadolu Lisesi’ne getirilen Medine karnesini ve notları sayesinde hak ettiği Teşekkür Belgesi’ni çok sevdiği öğretmeni Aynur Yılmaz ve Okul Müdürü Nurettin Şentürk’ün elinden aldı. Medine’nin karne heyecanı ise gözlerine yansıdı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekte 19 mayis bayrami etkinligi Va5GJXBZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Devrek’te 19 Mayıs Bayramı etkinliği

Devrek İlçesinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Devrek’te coşku ile kutlandı.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı coşku ile kutlandı. Kutlama programlarına sabah saat 10’da başlandı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ’ın Cumhuriyet Alanında ki anıta çelenk sunmasının ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı okundu.

Devrek Cumhuriyet Alanında Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen etkinliklere geçildi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Akif Başdağ tarafından günün anlam ve önemini belirten konuşmasından sonra halk oyunları gösterileri, gençlerden müzik etkinliği, gruplardan jimnastik gösterileri, şiirlerin okunması, çeşitli dallarda spor gösterileri, çeşitli dallarda ki yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödüllerin verilmesinin ardından program sona erdi.

Düzenlenen etkinliklere; Devrek Kaymakamı Onur Alp Bıçakçı, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, daire müdürleri, muharip gaziler, öğretmenler, öğrenciler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldu

Bizi sosyal medyadan takip edin