Ev sahibinin dikkati kiracılarını ölümden kurtardı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Ekim, 2023 16:12 tarihinde yayınlandı
0
0

Ev sahibinin dikkati kiracılarını ölümden kurtardı

Karabük’te ocağa konulan tavanın yanması nedeniyle dumandan etkilenen yaşlı karı kocayı itfaiye ve sağlık ekipleri kurtardı.

Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Yıldız Caddesinde meydana geldi. Recep Savaş (65) eşine yemek yapmak için ocağa tava koydu. Savaş ocağa koyduğu tavayı unutup uykuya daldı. Bir süre sonra yanmaya başlayan tava nedeniyle evin içerisi dumanla doldu. Yan binada oturan ev sahibinin dumanları fark edip kiracısını uyarmasıyla uyanan Savaş çiftinin yardımına itfaiye ve sağlık ekipler yetişti. Eve giren ekipler Recep ve yatalak olan eşi Saniye Savaş’ı (64) dışarıya çıkartıp sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye gitmeyi kabul etmeyen yaşlı çift komşusunun evine yerleştirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kdzeregli su urunleri kooperatifinde kongre oncesi adaylik aciklamasi gA7M4UHK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kdz.Ereğli su ürünleri Kooperatifi’nde kongre öncesi adaylık açıklaması

Karadeniz Ereğli’de balıkçılık sektörünün önemli temsilcilerinden Kdz. Ereğli Su Ürünleri Kooperatifi, 28 Haziran’da gerçekleştirilecek kongre öncesi hareketli günler yaşıyor.

Kooperatifte yapılacak seçimler öncesinde dikkat çeken bir adaylık açıklaması geldi. Çocukluk yıllarını denizle ve balıkçılıkla iç içe geçirdiğini belirten Denizcan Dere, kooperatif başkanlığına aday olduğunu açıkladı. Sektörün içinden gelen bir isim olarak öne çıkan Dere, özellikle Bozhane esnafının yaşadığı sorunlara dikkat çekti.

Adaylık açıklamasında konuşan Dere, “Benim için öncelik, Ereğli ekonomisine katkısı göz ardı edilemeyen Bozhane esnafının hak ettiği saygıyı ve hizmeti almasıdır. Bugüne kadar çok değerli başkanlarımız ellerinden geleni yaptı. Ben de kendilerine destek oldum. Hali hazırda yönetim kurulu üyeliği yapmaktayım. Ancak artık tam uyum çerçevesinde yapılan haksızlıkları haykırmanın zamanı gelmiştir. Çığ gibi büyüyen sorunlarımız için güçlü yönetimimizle çözüm önerilerimizi yakın zamanda kamuoyu ile paylaşacağız. Vicdan, merhamet ve vefa birinci önceliğimdir” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin