Reklam
Reklam
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Ekim, 2023 16:00 tarihinde yayınlandı
0

Ev sahibinin dikkati kiracılarını ölümden kurtardı

Karabük’te ocağa koyulan tavanın yanması nedeniyle dumandan etkilenen yaşlı karı kocayı itfaiye ve sağlık ekipleri kurtardı.

Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Yıldız Caddesinde meydana geldi. Recep Savaş (65) eşine yemek yapmak için ocağa tava koydu. Savaş ocağa koyduğu tavayı unutup uykuya daldı. Bir süre sonra yanmaya başlayan tava nedeniyle evin içerisi dumanla doldu. Yan binada oturan ev sahibinin dumanları fark edip kiracısını uyarmasıyla uyanan Savaş çiftinin yardımına itfaiye ve sağlık ekipler yetişti. Eve giren ekipler Recep ve yatalak olan eşi Saniye Savaş’ı (64) dışarıya çıkartıp sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye gitmeyi kabul etmeyen yaşlı çift komşusunun evine yerleştirildi.
(RB-

Bizi sosyal medyadan takip edin
yaglidere deresinde kaybolan amca sedat celikin cansiz bedenine 4 gun sonra ulasildi 6jS4VeIT
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Mayıs, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Yağlıdere Deresi’nde kaybolan amca Sedat Çelik’in cansız bedenine 4 gün sonra ulaşıldı.

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde 23 Mayıs tarihinde balık avlamak için yeğeni ile birlikte dereye giren ve akıntıya kapılarak kaybolan Sedat Çelik’in cansız bedenine, olay yerinden yaklaşık 10 kilometre uzaklıkta ulaşıldı.

Sedat Çelik, yeğeni ile birlikte Yağlıdere Deresi’nde balık avladığı sırada akıntıya kapılarak kayboldu. Olayın ardından bölgede başlatılan arama kurtarma çalışmaları 4 gündür aralıksız sürdürülüyordu.

Dron destekli yürütülen çalışmalarda, Kaşdibi köyü köprüsü civarında dere içerisinde bir görüntü tespit edildi. Bunun üzerine belirtilen bölgede yoğunlaştırılan çalışmalar sonucunda Sedat Çelik’in cansız bedenine ulaşıldı.

Dereden çıkarılan Çelik’in cenazesi Yağlıdere Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin