Ev sahibinin dikkati kiracılarını ölümden kurtardı - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Ekim, 2023 16:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Ev sahibinin dikkati kiracılarını ölümden kurtardı

Karabük’te ocağa koyulan tavanın yanması nedeniyle dumandan etkilenen yaşlı karı kocayı itfaiye ve sağlık ekipleri kurtardı.

Olay, Fevzi Çakmak Mahallesi Yıldız Caddesinde meydana geldi. Recep Savaş (65) eşine yemek yapmak için ocağa tava koydu. Savaş ocağa koyduğu tavayı unutup uykuya daldı. Bir süre sonra yanmaya başlayan tava nedeniyle evin içerisi dumanla doldu. Yan binada oturan ev sahibinin dumanları fark edip kiracısını uyarmasıyla uyanan Savaş çiftinin yardımına itfaiye ve sağlık ekipler yetişti. Eve giren ekipler Recep ve yatalak olan eşi Saniye Savaş’ı (64) dışarıya çıkartıp sağlık ekiplerine teslim etti. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye gitmeyi kabul etmeyen yaşlı çift komşusunun evine yerleştirildi.
(RB-

Bizi sosyal medyadan takip edin
plakayi kapatip kantardan kacan cekicilere 420 bin tl ceza rlaEh2js
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Nisan, 2026 20:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Plakayı kapatıp kantardan kaçan çekicilere 420 bin TL ceza

Samsun’da denetimlerden kaçmak için plakalarını kapatan ve kantara girmediği belirlenen 3 çekiciye toplam 420 bin TL ceza kesilerek araçlar trafikten men edildi.

Kavak ilçesi Tekeli Kantarı görevlilerinin bildirmesi üzerine harekete geçen Samsun İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, kantara girmediği tespit edilen trafo yüklü 3 çekiciyi durdurarak kontrol altına aldı. Araçlar, detaylı inceleme ve tartım işlemleri için Karayolları Denetim İstasyonu’na sevk edildi.

Yapılan kontrollerde araçların yükseklik sınırlarını aştığı belirlenirken, kantara girmemeleri nedeniyle Karayolları ekiplerince toplam 140 bin TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca plakalarının okumayı engelleyecek şekilde kapatıldığı tespit edilen çekicilere 280 bin TL cezai işlem yapıldı. Toplamda 420 bin TL ceza kesilen araçlar, 30 gün süreyle trafikten men edilerek otoparka çekildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin