Reklam
Reklam

Ev değil cephanelik sanki

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Ekim, 2021 08:52 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar ilçesinde düzenlenen operasyonda bir evden adeta cephane fışkırdı.
Karabük Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı İstihbarat, KOM Şube Müdürlüğü ve Eskipazar İlçe Emniyet Amirliği ekiplerince ilçede bir şahsın evinde çok sayıda ruhsatsız silah bulundurduğu ve kuru sıkı silahların namlularını açtığı ihbarı üzerine operasyon düzenlendi.
B.D.Ö. isimli şahsın evinin alt katını atölye olarak kullandığını tespit eden ekiplerin yaptıkları aramalarda, 3 adet 9 mm ruhsatsız tabanca, bir adet 7.65 mm ruhsatsız tabanca, bir adet 45 cal. toplu tabanca, 4 adet av tüfeği yanı sıra, şarjör, fişek, merminin yanı sıra 2 adet namlu açmada kullanıldığı değerlendirilen matkap, tüfek dürbünü ve 134 adet silah tamir ve bakım aparatı ele geçirildi.
Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan B.D.Ö.’ye 6136 sayılı kanuna muhalefetten işlem yapıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Metrelerce araç kuyruğu oluştu

metrelerce arac kuyrugu olustu PqZdtjcK
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 12:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ta yaşanan trafik çilesi vatandaşın tepkisine neden oldu.

Zonguldak’ta trafik çilesi artarak devam ediyor. Sabah saatlerinde Soğuksu semtinde yoğun araç trafiği yaşandı. Soğuksu semtinden başlayan yoğun trafik Gazipaşa Caddesi’ne kadar devam etti. Dakikalarca trafikte kalan sürücüler kornalarına basarak bu duruma tepki gösterdi.

Bu duruma tepki gösteren vatandaşlar, “Saatlerdir buradayız. Bu sorun ne zaman çözülecek. İşe okula geç kalıyoruz. Lütfen artık bu sorunu çözün” dediler.

Bizi sosyal medyadan takip edin