Trabzon’un Arsin ilçesinde jandarma ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonla 7 kilo 142 gram esrar maddesi ele geçirildi.
Alınan bilgiye göre, bir ihbarı değerlendiren Trabzon İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Arsin İlçesine bağlı bir mahallede adli makamlardan alınan arama kararına istinaden V.K. isimli şahsın ev ve eklentilerinde uyuşturucuya hassas köpeklerin de katılımı ile operasyon düzenledi. Yapılan arama neticesinde cam kavanozlar içinde 7 kilo 142 gram kubar esrar maddesi ele geçirildi. Cam kavanozların bazılarını şahsın buzdolabında sakladığı gözlenirken, V.K. olayla ilgili gözaltına alındı.


Esrarı kavanoz içinde buzdolabında saklamış
Amasya’da şiddetli yağmur köy yollarını dereye çevirdi
Amasya’nın Göynücek ilçesine bağlı Karaşar köyünde etkili olan şiddetli yağmurda yollar adeta dereye döndü.
Göynücek ilçesine bağlı Karaşar köyünde etkili olan şiddetli yağmurda yollar su ile kaplandı. Köyün içi adeta dereye dönerken, otlatmadan dönen büyükbaş hayvanlar suların içinde ilerlemekte güçlük çekti. Yaklaşık 30 dakika süren yağmurun ardından oluşan sel, vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

