Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Haziran, 2022 13:20 tarihinde yayınlandı
0

Esnaf odasından kira düzenlemesi çıkışı

Karabük  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım, kira düzenlemesinde yapılan zam oranının esnafları da kapsaması gerektiğini söyledi.

Sosyal medya hesabından konuya dair açıklama yapan Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım; “Kira düzenlemesindeki zam oranı mutlak suretle esnaflarımızı da kapsamalı.  İş yeri sahipleri esnaflarımıza acımasızca davranıyor.  Eskiden iş yeri devirlerinde hava paraları havada uçardı, şimdi her yer kiralık iş yeri dolu.  Esnaf Odası olarak sebepsiz yere fazla kira artışı yapan iş yeri sahiplerine dava açmak isteyen tüm esnaflarımıza hukuki süreçte maddi manevi destek vereceğiz.  Yine bu tür iş yeri sahiplerini buradan ifşa edeceğiz. Herkes bu süreçte taşın altına elini koymalı.  Fırsatçılık yapmamalı,  fiyat artışlarının fırsatçılığın sebebi küçük esnaf değildir, aksine fiyatlar arttıkça yerel esnafımızın işi azalmıştır.

Esnaf sahipsiz değildir, sabahın 7’sinden gecenin 12’sine kadar düğün cenaze tatil bilmeden hastalık bilmeden çocuklarının nafakası için çalışmaktadır.  Esnafımıza bu anlamda kötülük yapan kötü davranan, zulmeden fırsatçılık yapan kişinin nüfusuna bakılmaksızın odamızı karşısında bulacaktır.  Esnafımız için çok çalışacağız” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
28 yasindaki genc evinde olu bulundu kiz arkadasi gozaltinda AlnpVd97
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

28 yaşındaki genç evinde ölü bulundu, kız arkadaşı gözaltında

Zonguldak’ta kız arkadaşının “3 kişi geldi bıçakladı” ihbarının ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri 28 yaşındaki Ercan Kolçak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Gencin kız arkadaşı ise olaydan sonra gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay merkeze bağlı Hacıali köyünde gece saatlerinde yaşandı. İddialara göre, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni arayan K.Ç. eve gelen 3 kişinin erkek arkadaşı Ercan Kolçak’ı bıçaklayarak yaraladığı ihbarında bulundu.

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaptıkları gencin bıçak darbeleri sonucu olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından Kolçak’ın cansız bedeni otopsi işlemleri için Atatürk Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Otopsi işlemlerinin ardından cenazesi ailesi tarafından hastane morgundan alınan Ercan Kolçak’ın cenazesi, öğlen namazını müteakiben öldürüldüğü evinin 200 metre yakınındaki köy mezarlığında toprağa verildi.

Soruşturmayı derinleştiren jandarma ekipleri Kolçak’ın kız arkadaşı K.Ç.’yi gözaltına aldı. K.Ç.’nin jandarmadaki sorgusu sürerken olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin