Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
13 Haziran, 2022 13:20 tarihinde yayınlandı
0

Esnaf odasından kira düzenlemesi çıkışı

Karabük  Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım, kira düzenlemesinde yapılan zam oranının esnafları da kapsaması gerektiğini söyledi.

Sosyal medya hesabından konuya dair açıklama yapan Esnaf ve sanatkarlar Odası Başkanı Yıldıray Yıldırım; “Kira düzenlemesindeki zam oranı mutlak suretle esnaflarımızı da kapsamalı.  İş yeri sahipleri esnaflarımıza acımasızca davranıyor.  Eskiden iş yeri devirlerinde hava paraları havada uçardı, şimdi her yer kiralık iş yeri dolu.  Esnaf Odası olarak sebepsiz yere fazla kira artışı yapan iş yeri sahiplerine dava açmak isteyen tüm esnaflarımıza hukuki süreçte maddi manevi destek vereceğiz.  Yine bu tür iş yeri sahiplerini buradan ifşa edeceğiz. Herkes bu süreçte taşın altına elini koymalı.  Fırsatçılık yapmamalı,  fiyat artışlarının fırsatçılığın sebebi küçük esnaf değildir, aksine fiyatlar arttıkça yerel esnafımızın işi azalmıştır.

Esnaf sahipsiz değildir, sabahın 7’sinden gecenin 12’sine kadar düğün cenaze tatil bilmeden hastalık bilmeden çocuklarının nafakası için çalışmaktadır.  Esnafımıza bu anlamda kötülük yapan kötü davranan, zulmeden fırsatçılık yapan kişinin nüfusuna bakılmaksızın odamızı karşısında bulacaktır.  Esnafımız için çok çalışacağız” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
chp bolu genclik kollari uyeleri kilicdaroglunun fotografinin ustune ozgur ozelin fotografini yapistirdi sm3xzYP2
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Mayıs, 2026 08:07 tarihinde yayınlandı
0 0

CHP Bolu Gençlik Kolları üyeleri Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının üstüne Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırdı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) son olağan kurultayının mahkeme kararıyla iptal edilmesi CHP Bolu Gençlik Kolları üyeleri tarafından tepkiye neden oldu. Gençlik kolları üyesi bir genç, parti binasında bulunan Kılıçdaroğlu fotoğrafının üzerine Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırdı.

Ankara Bölge Adliye Mahkemesi (BAM) 36. Hukuk Dairesi, CHP kurultay davasında, Özgür Özel ile parti yönetiminin tedbiren görevden uzaklaştırılmasına, Kemal Kılıçdaroğlu ile yönetiminin görevi devralmasına karar verdi.

CHP Bolu İl Başkanlığı’nda CHP Bolu Gençlik Kolları üyesi olduğu öğrenilen bir genç, parti il binasında bulunan ve eski genel başkanların portrelerinin yer aldığı panoya yöneldi. Gençlik kolları üyesi, panoda bulunan 7. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafının üzerini, yanında getirdiği Özgür Özel’in fotoğrafını yapıştırarak tamamen kapatarak tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin