Yere sigara izmariti ve çöp atanlara 14 bin 407 liraya kadar para cezasının uygulandığı Bolu’da zabıta ekipleri iş yerlerini ve esnafı denetledi. Zabıta ekipleri denetimlerde yere atılmış tek bir izmarit ve çöp göremedi.
Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Bolu Merkez’deki iş yerleri ve çevresinde sigara izmariti denetimi yaptı. Denetim sonucunda başta izmarit olmak üzere herhangi bir kirlilik tespit edemeyen zabıta personelleri, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan adına esnafa teşekkür etti.
Dükkan sahipleri de Başkan Özcan’ın bu uygulamasından dolayı memnun olduklarını belirterek, yere çöp atmama kuralına müşterilerin de uyduğunu söyledi.


0
Esnaf izmarit cezasını dikkate aldı: Zabıta tek bir çöp bulamadı
0
0
Bolu’da jandarmadan uyuşturucu operasyonu: 1 tutuklama
Bolu’da jandarma ekiplerince şüpheli bir araçta yapılan aramada 90 adet sentetik ecza ele geçirildi, gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.
Bolu İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kent genelinde kaçakçılıkla mücadele çalışmaları aralıksız sürdürülüyor. Bu kapsamda ekipler tarafından 25 Nisan’da gerçekleştirilen çalışmalarda şüpheli bir şahsın aracı durdurularak arama yapıldı. Araçta yapılan aramalarda 90 adet sentetik ecza ele geçirildi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan şüpheli şahıs, jandarmadaki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildiği adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

