Reklam
Reklam
esnaf izmarit cezasini dikkate aldi zabita tek bir cop bulamadi tAf68fib
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ekim, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Esnaf izmarit cezasını dikkate aldı: Zabıta tek bir çöp bulamadı

Yere sigara izmariti ve çöp atanlara 14 bin 407 liraya kadar para cezasının uygulandığı Bolu’da zabıta ekipleri iş yerlerini ve esnafı denetledi. Zabıta ekipleri denetimlerde yere atılmış tek bir izmarit ve çöp göremedi.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Bolu Merkez’deki iş yerleri ve çevresinde sigara izmariti denetimi yaptı. Denetim sonucunda başta izmarit olmak üzere herhangi bir kirlilik tespit edemeyen zabıta personelleri, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan adına esnafa teşekkür etti.

Dükkan sahipleri de Başkan Özcan’ın bu uygulamasından dolayı memnun olduklarını belirterek, yere çöp atmama kuralına müşterilerin de uyduğunu söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta takla atan otomobildeki 1 kisi oldu 5 kisi yaralandi lu9vDttE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta takla atan otomobildeki 1 kişi öldü, 5 kişi yaralandı

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde kontrolden çıkarak takla atan otomobilde 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saat 07.30 sıralarında D-100 Karayolu Irmak köyü mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Reşadiye istikametinden Sivas’ın Koyulhisar ilçesi yönüne seyir halinde olan O. D. (36) yönetimindeki 16 AY 840 plakalı Kia marka otomobil, henüz belirlenemeyen nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücü Osman Dündar ile araçta bulunan Ö. S. D. (9), S. D. (37), A. T. D. (5) ve E. Y. (48) yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalelerinin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Araçta yolcu olarak bulunan Meliha Dündar (60) ise olay yerinde hayatını kaybetti. Meliha Dündar’ın cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunup bulunmadığının yapılacak tetkiklerin ardından netlik kazanacağı öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin