Reklam
Reklam
esnaf izmarit cezasini dikkate aldi zabita tek bir cop bulamadi tAf68fib
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
31 Ekim, 2024 20:07 tarihinde yayınlandı
0

Esnaf izmarit cezasını dikkate aldı: Zabıta tek bir çöp bulamadı

Yere sigara izmariti ve çöp atanlara 14 bin 407 liraya kadar para cezasının uygulandığı Bolu’da zabıta ekipleri iş yerlerini ve esnafı denetledi. Zabıta ekipleri denetimlerde yere atılmış tek bir izmarit ve çöp göremedi.

Bolu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Bolu Merkez’deki iş yerleri ve çevresinde sigara izmariti denetimi yaptı. Denetim sonucunda başta izmarit olmak üzere herhangi bir kirlilik tespit edemeyen zabıta personelleri, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan adına esnafa teşekkür etti.

Dükkan sahipleri de Başkan Özcan’ın bu uygulamasından dolayı memnun olduklarını belirterek, yere çöp atmama kuralına müşterilerin de uyduğunu söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
esini odunla doverek oldurdu gWzArx4D
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
02 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Eşini odunla döverek öldürdü

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde bir kişi bugün eşini odunla döverek öldürdü.

Olay saat 14.15 sıralarında ilçedeki Merkez mahalle Değirmen yanı mevkiinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, Halis Pekin (27) bilinmeyen bir nedenle eşi Arzu Pekin’i (26) evlerinin önündeki odun istiflenen alanda tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Pekin eşini odunla döverek öldürdü. Ardından da kendisine ait kamyonet ile olay yerinde kaçtı. Şahsa ait kamyonet ilçe dışında Gümüşhane-Trabzon karayolu kenarından terk edilmiş halde bulunurken, Pekin’in yakalanması için çalışma başlatıldı.

Arzu Pekin’in cansız bedeni ise olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için hastane morguna kaldırıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin