Reklam
Reklam

Eskipazar’da Yeni Yıl Ziyaretleri

6775383f13424
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Ocak, 2025 15:42 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, İlçe Kaymakamı Fatih Gülnar, İlçe Emniyet Amiri  Cemalettin Bulut ve İlçe Jandarma Komutanı Cumali Uzun, ilçede yılbaşında görev yapan kamu kurumlarındaki personelleri ziyaret ederek yeni yıllarını kutladılar.

Ziyaret kapsamında, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Devlet Hastanesi, Eskipazar Belediye İtfaiyesi, İlçe Emniyet Amirliği ve Trafik Kontrol Noktalarında görev yapan personelle bir araya gelindi. Başkan Serkan Cıva ve protokol üyeleri, özveriyle görev yapan güvenlik ve sağlık personeline teşekkür ederek, yeni yıl için iyi dileklerde bulundular.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Türkülerle Türkiye Korosu’ndan unutulmaz konser

turkulerle turkiye korosundan unutulmaz konser xFQ9LlHW
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 16:45 tarihinde yayınlandı
0 0

Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli kapsamında Zonguldak’ta bulunan Dr. Derviş Nihat Arkat İlkokulu 4/A Sınıf Öğretmeni Mustafa Çetin öncülüğünde, öğretmen, öğrenci ve velilerden oluşan 60 kişilik dev bir koro kuruldu.

Öğretmen, veli ve öğrencilerin iş birliğiyle oluşturulan koro, yalnızca sınıflarda değil, sahnede de topluma örnek olmaya devam ediyor. Koroda, milli ve manevi değerlerimizi yansıtan türküler, başarılı bir orkestranın eşliğinde seslendirilerek izleyicilere unutulmaz anlar yaşattılar.

Ülkenin farklı bölgelerinden seçilen türkülerin yer aldığı konserde, eserlerin ortaya çıkış hikâyelerinin de anlatılması dinleyiciler üzerinde derin izler bıraktı. Düzenlenen konser, öğretmen, veli ve öğrenci arasındaki bağı güçlendiren en etkili sanatsal köprülerden biri hâline geldi. Etkinlik, eğitimin sadece sınıf ortamında gerçekleşmediğini gösteren başarılı bir örnek olarak büyük takdir topladı.

Programa Zonguldak İl Milli Eğitim Müdürü Uygar Keskin, Amele Birliği Başkanı Veli Köktürk, Zonguldak Kamu- Sen Başkanı Şahin Ören, okul müdürleri ve çok sayıda davetli katıldı. Program sonunda Zonguldak İl Millî Eğitim Müdürümüz Sayın Uygar Keskin, böylesine anlamlı bir etkinliğin Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli’nin önemli bir yansıması olduğunu belirterek, koroyu oluşturan sınıf öğretmeni Mustafa Çetin’i, görev alan öğretmenleri, velileri, öğrencileri ve okul yönetimini tebrik etti.

Türk Halk Müziği’nin sevilen eserlerinin seslendirildiği konser, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Tamamen gönüllülük esasıyla çalışmalarını sürdüren koro, yöresel kültürün yaşatılmasına ve gelecek kuşaklara aktarılmasına katkı sağlamayı hedefliyor.

Katılımcılar tarafından büyük beğeni toplayan etkinlik, öğretmen, öğrenci ve velilerin ortak çalışmasının eğitim ve kültür alanında ne kadar önemli sonuçlar ortaya koyabileceğini bir kez daha gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin