Reklam
Reklam
6775383f13424
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Ocak, 2025 15:42 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar’da Yeni Yıl Ziyaretleri

Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva, İlçe Kaymakamı Fatih Gülnar, İlçe Emniyet Amiri  Cemalettin Bulut ve İlçe Jandarma Komutanı Cumali Uzun, ilçede yılbaşında görev yapan kamu kurumlarındaki personelleri ziyaret ederek yeni yıllarını kutladılar.

Ziyaret kapsamında, İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Devlet Hastanesi, Eskipazar Belediye İtfaiyesi, İlçe Emniyet Amirliği ve Trafik Kontrol Noktalarında görev yapan personelle bir araya gelindi. Başkan Serkan Cıva ve protokol üyeleri, özveriyle görev yapan güvenlik ve sağlık personeline teşekkür ederek, yeni yıl için iyi dileklerde bulundular.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kuzka yonetim kurulu projeleri masaya yatirildi Kze9F4Hx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

KUZKA yönetim kurulu projeleri masaya yatırıldı

Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da gerçekleştirilen Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısında devam eden projeler değerlendirildi.

Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı yönetim kurulu toplantısı, Sinop Valisi Mustafa Özarslan başkanlığında Kastamonu’da yapıldı. Toplantıda, yönetim kurulu üyeleri, 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı, SoGREEN programı, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi Projesi, 81 İl 81 Ürün Programı ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi Projesi’ne ilişkin gündem maddeleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Kastamonu Valisi Meftun Dallı’nın ev sahipliği yaptığı yönetim kurulu toplantısına Başkan Vekili ve Çankırı Valisi Hüseyin Çakırtaş, yönetim kurulu üyeleri Kastamonu Belediye Başkanı Hasan Baltacı, Sinop Belediye Başkanı Metin Gürbüz, Kastamonu İl Genel Meclisi Başkanı Doğan Ünlü, Çankırı İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Ulusoy, Sinop İl Genel Meclisi Başkanı Ersin Yaman, Kastamonu TSO Başkanı Oğuz Fındıkoğlu, Çankırı TSO Başkanı Hayrettin Çelikten, Sinop TSO Başkanı Salim Akbaş ve KUZKA Genel Sekreteri Mehmet Akif Eraslan ile ilgili personel katıldı.

Ajansın Kastamonu, Çankırı ve Sinop’a yönelik faaliyetleri hakkında yönetim kurulu üyelerine bilgi veren Genel Sekreter Mehmet Akif Eraslan, gerçekleştirdiği sunumda 2026 Yılı Yerel Kalkınma Hamlesi Teşvik Programı başvuru süreci, SOGREEN, Türkiye’de Sivil Toplumun Sosyal Girişimcilik Yoluyla Desteklenmesi, KOSGEB Sektörel Gelişim Merkezi Destek Programı (SEGEM) ve benzeri dış fonlar kapsamında sağlanan ilerlemeler ile Kastamonu Güney Karadeniz Jeoparkı Müze ve Ziyaretçi Merkezi ile ilgili detaylı bilgiler paylaştı.

Basına kapalı gerçekleştirilen toplantı, gündem maddelerinin yönetim kurulu tarafından görüşülmesi ve karara bağlanması ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin