Eskipazar’da yanan evden geriye beton yığınları kaldı
Karabük'ün Eskipazar ilçesinde dün çıkan yangın sonrası alevlere teslim olan müstakil evden geriye beton yığınları kaldı.
Edinilen bilgiye göre, dün akşam saatleri üzerine İlçeye bağlı Hanköy'de Ramazan Yazıcı'ya ait müstakil evde elektrik kontağından kaynaklı yangın çıktı. Kısa sürede büyüyen alevler tüm evi sararken, yangın itfaiye ekiplerinin yoğun mücadelesi sonrası söndürülmüştü.
Çıkan yangın sonrası baba ocağının adeta beton yığınına döndüğünü ve evin yıkılacağını söyleyen Hasan Yazıcı, “Yazları ve bayramda gelip kalıyorduk. İtfaiyeden öğrediiğimiz bilgiye göre elektrik aksamından kaynaklı çıkan yangın sonucu evde 3 tane tüp patlamış. Yazları kaldığımız evimizdi ve şimdi hiç bir şey kalmamış. Özel idaresi ekipleri geldi ve inceleme yaptılar ev tamamen yıkılacak artık, gücümüz yeterse yenisini yapmaya çalışacağız” dedi.
Trendyol Süper Lig’in 16. haftasında sahasında Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Trabzonspor, hazırlıklarını sürdürüyor. Bordo-mavililerde, tedavi sürecini tamamlayan Savic de takımla birlikte çalışmalara katıldı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Fatih Tekke, yönetiminde yapılan çalışmanın ilk bölümünde dinamik ısınma gerçekleştirildi. 5’e 2 ile devam eden antrenman taktik çalışması ile sona erdi.
Galatasaray ile oynanan maçta sakatlanan Stefan Savic de bugün yapılan antrenmanda yer aldı. Oyuncunun Beşiktaş maçı öncesi yapılacak olan antrenmanlarda kendini deneyeceği, durumunun ise maç günü netlik kazanacağı öğrenildi.
Bordo-mavililer, yarın saat 15.00’te yapacağı antrenmanla Beşiktaş maçı hazırlıklarını sürdürecek.