Eskipazar ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Kaza Karabük-Gerede kara yolunda meydana geldi. O.G. sevk ve idaresindeki 41 D 3737 plakalı otomobil, A.Y.A. sevk ve idaresindeki yabancı plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada sürücü O.G. ile yabancı plakalı araçta bulunan S.A. ve H.Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.(İHA)


Eskipazar’da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı
Tokat’ta 15 yaşındaki çocuğun ölümüne neden olan sürücü, bu sefer uyuşturucu operasyonunda yakalandı
Tokat’ın Erbaa ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen uyuşturucu operasyonunda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı. Şüphelinin, daha önce alkollü araç kullanırken neden olduğu trafik kazasında 15 yaşındaki Efehan Kılıç’ın ölümüne sebep olan kişi olduğu ortaya çıktı.
Edinilen bilgilere göre Erbaa İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, ilçede uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yaptığı değerlendirilen Ö.F.Ç. isimli şahsı takibe aldı. Teknik ve fiziki çalışmaların ardından şüphelinin adresine operasyon düzenlendi. Evde yapılan aramada 450 adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan Ö.F.Ç., jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli, uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapmak suçundan tutuklanarak Tokat Çamlıbel Cezaevi’ne gönderildi.
Öte yandan tutuklanan Ö.F.Ç.’nin, 24 Temmuz 2024 tarihinde Erbaa ilçesinde meydana gelen ve 15 yaşındaki Efehan Kılıç’ın hayatını kaybettiği trafik kazasının sürücüsü olduğu öğrenildi. Kazada refüjü aşarak karşı şeride geçtiği belirlenen sürücünün 2,77 promil alkollü olduğu tespit edilmişti. Yargılama sonucunda 4 yıl 4 ay 15 gün hapis cezası alan Ö.F.Ç.’nin, tutuklu kaldığı süre dikkate alınarak tahliye edildiği öğrenildi.


