Eskipazar’da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Ağustos, 2023 16:04 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 10.08.2023 05:08
0
0

Eskipazar’da otomobil ile hafif ticari araç çarpıştı

Eskipazar ilçesinde hafif ticari araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 kişi yaralandı.
Kaza Karabük-Gerede kara yolunda meydana geldi. O.G. sevk ve idaresindeki 41 D 3737 plakalı otomobil, A.Y.A. sevk ve idaresindeki yabancı plakalı hafif ticari araçla çarpıştı. Kazada sürücü O.G. ile yabancı plakalı araçta bulunan S.A. ve H.Y. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.(İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
Untitled 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
01 Mayıs, 2026 12:10 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay’dan emekçilere ziyaret

Karabük Valisi Oktay Çağatay, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü kapsamında, yarım asrı aşkın süredir faaliyet gösteren Işık Çelik Demir Çelik Fabrikası’nı ziyaret etti.

2 Ocak 1970’te üretime başlayan fabrikada gerçekleştirilen ziyarete, Vali Yardımcısı Kerem Süleyman Yüksel, Işık Çelik Yönetim Kurulu Başkanı Pehlivan Baylan, İŞKUR İl Müdürü Sinan Karademir, SGK İl Müdürü İsmail Yıldırım, Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Alper Tolga Saka ile Özçelik-İş Sendikası Başkanı Kenan Yılmaz ve sendika yönetimi katıldı.

Vali Çağatay’ı fabrika girişinde Yönetim Kurulu Başkanı Baylan ve Fabrika Müdürü Kenan Pulatkan karşıladı. Ardından üretim sahasına geçen Vali, yetkililerden fabrikanın faaliyetleri, üretim kapasitesi ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Üretim sürecini yerinde gözlemleyen Çağatay, işçilerin özverili çabalarının sanayi üretimindeki belirleyici rolüne vurgu yaptı.

Ziyaret sırasında işçilerle bir araya gelen Vali Oktay Çağatay, onların talep ve önerilerini dinledi, 1 Mayıs’ın anlam ve önemine ilişkin görüşlerini paylaştı.

Karabük’ün köklü sanayi mirasına dikkat çeken Vali Çağatay, Cumhuriyet’in üretim hamlesinde öncü şehirlerden biri olan Karabük’te 1 Mayıs’ın ayrı bir değer taşıdığını söyledi. “Demirin emeğe, ateşin ustalığa dönüştüğü” bu şehirde çalışan işçilerin azim ve gayretinin hem ilin hem de ülkenin kalkınmasında büyük güç olduğunu belirten Vali Çağatay tüm işçilerin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü kutladı.

Ziyaret anısına Işık Çelik Demir Çelik Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanı Pehlivan Baylan’ın 2 Ocak 1970 yılına ait sigorta tescil belgesini takdim eden Vali Oktay Çağatay, çalışmalarında başarılar diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin