Reklam
Reklam

Eskipazar’da Hüseyin Dönmez dönemi başladı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
05 Nisan, 2019 14:05 tarihinde yayınlandı
0

MHP’li  Eskipazar Belediye  Başkanı Hüseyin Dönmez halka verdiği söz üzerine makam odasının kapısını sökerek tebrikleri kabul etti. Dönmez, “  “Kim olursa olsun kapımız açık zaten, şu anda tamamen açık olacak” dedi.

Eskipazar ilçesinde seçmenin yüzde 56.80’lik oyu ile Belediye Başkanı seçilen MHP’li Hüseyin Dönmez, makam odasının kapsını söktürdükten sonra balkon konuşması yaparak tebrikleri kabul etti.
Seçim çalışmaları kapsamında halka makam kapısının olmayacağı sözünü veren Başkan Dönmez, ilk icraat olarak makam odasının kapısını söktürerek görevine başladı. Belediye binası önünde kurban kesiminin ardından toplanan kalabalığa balkon konuşması yapan Dönmez, kendisine oy veren vermeyen herkese teşekkür ederek, “Bize gönül veren vermeyen kim olursa olsun kapımız açık zaten, şu anda tamamen açık olacak. Kim olursa olsun gece gündüz saati hiç önemli değil arasın beni. Vatandaş çıkacak arayacak benim bir sorunum var diyecek. Seçim akşamı da söylemiştim, mağdur kim varsa sorununu çözebildiğim kadar çözeceğim. Buradan söz veriyorum. Ben Eskipazar’ın tamamının belediye başkanı olacağım, yani A partili B partili demeden. Sonuçta bu bir seçimdir, yarıştır, gelsinler diğer arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum. Seçim zamanı geldi, Eskipazar’da güzel bir seçim geçti. Bu süreçte diğer arkadaşlarımızla belki ufak tefek sorunlarımız olmuştur. Ben sizlerin huzurunda hatam varsa özür diliyorum. Hakkım helal olsun. Ben seçim akşamı parti rozetimi çıkardım. Hiçbir ayrım yapmadan bütün Eskipazar’a hizmet edeceğim” dedi.
Konuşmaların ardından Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, kendisini tebriğe gelen vatandaşları söktürdüğü makam odasının girişinde karşılayarak, tebrikleri kabul etti.
Burada İHA’nın sorularını da cevaplandıran Dönmez, “Seçim çalışmaları sırasında vatandaşlar bana dedi ki ‘Biz belediyeye giremiyorduk zamanında randevu olmadan.’ Bende ‘randevuya gerek yok, kapıyı kaldıracağım, çat kapı gireceksiniz’ dedim. 5 yıl boyunca bu kapıyı taktırmayacağım” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Lastiği patlayan tır, önce su kanalına sonra refüje çarptı: 1 yaralı

lastigi patlayan tir once su kanalina sonra refuje carpti 1 yarali 8kBOZHCi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Haziran, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’da lastiği patlayan maden yüklü tırın önce su kanalına ardından da refüje çarpması sonucunda meydana gelen kazada sürücü yaralandı.

Kaza, Budamış Mahallesi Ankara Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.C. idaresindeki 34 ETP 388 plakalı MAN marka tır, lastiğinin patlaması sebebiyle kontrolden çıkarak yol kenarında bulunan su kanalına çarptı. Savrulan tır refüjde refüje çarparak durabildi. Kazada tır sürücüsü yaralandı. Yaralı sürücü, olay yerine çağrılan sağlık ekiplerince Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin