Reklam
Reklam
6740544f8f0a9
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
22 Kasım, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar’da GSİM İlçe Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen aylık Birim Yöneticileri ve İlçe Müdürleri toplantısı, bu ay Eskipazar ilçesinde gerçekleştirildi.

İl Müdürü Coşkun Güven başkanlığında yapılan toplantıya Hizmet Müdürleri, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, Yurt Müdürleri ve Gençlik Merkezi Müdürleri katıldı.

Toplantı öncesinde Eskipazar İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi ziyaret edilerek, İlçe Müdürü Hüseyin Erdoğan’dan ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alındı. Ardından toplantıda İl Müdürlüğü ve birim sorumluları tarafından yapılan sunumlarla; tasarruf tedbirleri, kaynakların etkin ve verimli kullanımı, personel, öğrenci, sporcu ve veli ilişkileri gibi konularda  bilgilendirmelerde bulunuldu.

Program kapsamında Eskipazar Yurt Müdürlüğü de ziyaret edilerek, Yurt Müdürü Dursun Kurt’tan barınma ve beslenme yardımları, yurt faaliyetleri ve yurtlardaki çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Toplantının ardından, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yöneticileri, Eskipazar ilçesinin önemli tarihi değerlerinden biri olan Hadrianapolis Antik Kenti kazı alanını ziyaret etti. Kazı Başkanı Ersin Çelikbaş’tan çalışmalar hakkında bilgi alan heyet, programlarını tamamladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
karadenizdeki saldirida hayatini kaybeden ve yaralanan balikcilar kastamonuya getirildi TKUdBXDY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Karadeniz’deki saldırıda hayatını kaybeden ve yaralanan balıkçılar Kastamonu’ya getirildi

Karadeniz’de saldırıya uğrayan Türk bayraklı balıkçı teknesinde hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ile 4 yaralı, Kastamonu’nun İnebolu ilçesine getirildi.

Kırım’ın batısında, Sivastopol açıklarında saldırıya uğrayan Türk bayraklı “Duru 67” isimli balıkçı teknesindeki 5 kişi yaralandı. Teknedeki yaralılar, yakınlarında bulunan “Burak Kaya” isimli balıkçı teknesine tahliye edildi. Kastamonu’nun İnebolu ilçesi istikametine doğru hareket eden teknedeki yaralılardan biri hayatını kaybetti. Balıkçı teknesinden yapılan yardım çağrısı üzerine Sahil Güvenlik Komutanlığına ait TCGSG-96 gemisi, 4 doktor, 15 UMKE personeli, hemşire ve yardımcı sağlık personelinden oluşan toplam 19 kişilik uzman tıbbi ekiple harekete geçti. İnebolu Limanı’ndan dün saat 12.35’te hareket eden Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisi, balıkçı teknesiyle saat 19.20 sıralarında yaklaşık 115 mil açıkta temas kurdu.

Hayatını kaybeden balıkçının cenazesi ve yaralı balıkçılar daha sonra Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisine alındı. Yaralılara uzman sağlık ekibi tarafından ilk müdahale ise gemide yapıldı. Dönüşe geçen Sahil Güvenlik Komutanlığı gemisi, saat 03.00 sıralarında Kastamonu’nun İnebolu ilçesindeki İnebolu Limanı’na yanaştı. Gemiden indirilen 4 yaralı, ambulanslarla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hayatını kaybeden vatandaşın cenazesi ise cenaze aracıyla morga götürüldü.

Bizi sosyal medyadan takip edin