Eskipazar'da GSİM İlçe Müdürleri Toplantısı Yapıldı - Karabük Haber Postası
6740544f8f0a9
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
22 Kasım, 2024 12:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Eskipazar’da GSİM İlçe Müdürleri Toplantısı Yapıldı

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen aylık Birim Yöneticileri ve İlçe Müdürleri toplantısı, bu ay Eskipazar ilçesinde gerçekleştirildi.

İl Müdürü Coşkun Güven başkanlığında yapılan toplantıya Hizmet Müdürleri, Şube Müdürleri, İlçe Müdürleri, Yurt Müdürleri ve Gençlik Merkezi Müdürleri katıldı.

Toplantı öncesinde Eskipazar İlçe Müdürlüğü ve Gençlik Merkezi ziyaret edilerek, İlçe Müdürü Hüseyin Erdoğan’dan ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi alındı. Ardından toplantıda İl Müdürlüğü ve birim sorumluları tarafından yapılan sunumlarla; tasarruf tedbirleri, kaynakların etkin ve verimli kullanımı, personel, öğrenci, sporcu ve veli ilişkileri gibi konularda  bilgilendirmelerde bulunuldu.

Program kapsamında Eskipazar Yurt Müdürlüğü de ziyaret edilerek, Yurt Müdürü Dursun Kurt’tan barınma ve beslenme yardımları, yurt faaliyetleri ve yurtlardaki çalışmalar hakkında bilgi alındı.

Toplantının ardından, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yöneticileri, Eskipazar ilçesinin önemli tarihi değerlerinden biri olan Hadrianapolis Antik Kenti kazı alanını ziyaret etti. Kazı Başkanı Ersin Çelikbaş’tan çalışmalar hakkında bilgi alan heyet, programlarını tamamladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu gecisinde yogun kar yagisi etkili oldu LQgl1ccy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Nisan, 2026 00:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu geçişinde yoğun kar yağışı etkili oldu

Bolu’nun Dörtdivan ilçesinde akşam saatlerinde etkisini artıran yoğun kar yağışı, özellikle TEM Otoyolu’nda görüş mesafesini düşürdü.

Bolu’da gece saatlerinde başlayan ve sabaha karşı etkisini artıran soğuk hava, yüksek kesimlerde yerini kar yağışına bıraktı. Akşam saat 22.00 sıralarında Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından paylaşılan görüntülerde, TEM Otoyolu’nun Dörtdivan mevkisinde yoğun kar yağışının etkili olduğu görüldü. Yoğun kar yağışı nedeniyle otoyolda görüş mesafesi düşerken, sürücüler ilerlemekte güçlük çekti. Olumsuz hava şartlarına karşı Karayolları ekipleri bölgede kar küreme ve tuzlama çalışmalarını aralıksız sürdürdü.

Bizi sosyal medyadan takip edin