Reklam
Reklam
676fc9b155b92
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
28 Aralık, 2024 12:50 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar’da Eğitim, Kültür ve Turizm Potansiyeli Artırılacak

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva ile bir araya gelerek bölgesel iş birlikleri ve projeler hakkında görüşmeler gerçekleştirdi.

Eskipazar’da düzenlenen toplantıda, Karabük Üniversitesi Rektör Danışmanı Doç. Dr. Nihat Yılmaz, Eskipazar Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Tülay Ekemen Keskin, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Durdane Yılmaz Güven, Karabük Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Öğretim Üyesi ve Hadrianopolis Antik Kenti Kazı Başkanı Doç. Dr. Ersin Çelikbaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Dağcıoğlu, Eskipazar Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ünnü ve Strateji Geliştirme Müdürü Nuri Sarıkaya da bulundu.

Toplantıda, Eskipazar’ın eğitim, kültür ve turizm potansiyelini artırmak adına yapılabilecek projeler ele alındı. Özellikle Hadrianopolis Antik Kenti’ndeki arkeolojik kazılar ve bu bölgenin turizme kazandırılması konusunda iş birliği olanakları değerlendirildi. Ayrıca, meslek yüksekokullarının ilçedeki gençlere sağladığı eğitim imkanlarının geliştirilmesi için fikir alışverişinde bulunuldu.

Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Üniversitesinin bölgesel kalkınmaya katkı sağlama misyonu çerçevesinde Eskipazar’daki projelere destek olmaya devam edeceğini belirtti. Belediye Başkanı Serkan Cıva ise üniversite ile yapılan bu iş birliğinin ilçenin gelişimi açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Görüşme Eskipazar Belediye Başkanı Serkan Cıva’nın Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık’a hediye takdimi ile sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumda galatasaray taraftarlar sokaklari bayram yerine cevirdi cqsZWxdR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 08:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Çorum’da Galatasaray taraftarlar sokakları bayram yerine çevirdi

Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından Çorum’da ve Alaca ilçesinde binlerce taraftar sokaklara döküldü. Kadeş Barış Meydanı ve şehrin ana caddelerinde bir araya gelen her yaştan vatandaş, şampiyonluğu meşaleler ve tezahüratlarla kutladı.

Trendyol Süper Lig’de Galatasaray’ın şampiyonluğunu garantilemesiyle Çorum’da ve Alaca ilçesinde taraftarlar maçın bitiş düdüğüyle birlikte ellerindeki bayraklar ve formalarla sokaklara akın etti. Sarı-kırmızılı taraftarlar, kutlamaların merkezi olan Kadeş Barış Meydanı’nda marşlar eşliğinde doyasıya eğlendi. Şehrin en işlek caddelerinde yüzlerce araçla konvoylar oluşturuldu. Sarı-kırmızılı taraftarlar, bayraklarla süslenen araçlarıyla şehir turu attı.

“İyi ki Galatasaraylıyız”

Maç sonrasında sokağa çıkarak kutlamalara katılan Cüneyt Çeltek, “Çok mutluyuz şu anda duygularımı anlatamıyorum. İyi ki Galatasaraylıyız. Çok teşekkür ediyorum babama anneme. Ben babadan Galatasaraylıyım. Evlatlarımda benimle birlikte bu takımı tutuyorlar. Tüm Galatasaray oyuncularına ve camiasına bizlere bu duyguyu yaşattıkları için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

“İlklerin takımı Galatasaray”

Büyük sevinç yaşadığını ifade eden Engin Sadık Öz de, “Bu sene oğlumun 4. şampiyonluğu, doğdu doğalı şampiyonluk kutluyor. Seneye inşallah 5. şampiyonluğu kutlayacağız üst üste. İlklerin takımı Galatasaray. Alkışlayalım” diye konuştu.

“Seneye 5. kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz” diye konuştu.

Dört kez üst üste şampiyon olmanın bir kez daha gururunu yaşadığını söyleyen UltrAslan Taraftar Grubu Çorum Koordinatörü olan Mustafa Dalkıç ise, “Gururluyuz ve mutluyuz dört sene üst üste şampiyon olmanın gururu bir kez daha yaşıyoruz. Seneye beşinci kez şampiyon olup kendi rekorumuzu tazeleyeceğiz. İnşallah Avrupa’da aynı başarıyı gösterip şampiyonlar liginde güzel yerlere gelmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin