karabuk
İmsak 06:04
Güneş 07:29
Öğle 13:08
İkindi 16:07
Akşam 18:37
Yatsı 19:57
İftara kalan son --:--
Namaz Vakitleri
blank
Berkay Doğan tarafından
12 Ocak, 2026 11:46 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Eskipazar’da Belediye Ekmek Satış Noktası Kuruluyor

Eskipazar ilçesinin daha nezih, daha temiz ve daha düzenli bir yapıya kavuşması amacıyla Eskipazar Belediyesi tarafından Ekmek Satış Noktası kurulması için çalışmalar başlatıldı.

Belediye Başkanı Serkan Cıva, belediye meclis üyeleriyle birlikte kurulması planlanan satış noktası alanında incelemelerde bulundu. Proje hakkında yetkililerden bilgi alan Başkan Cıva, vatandaşlara daha sağlıklı, düzenli ve erişilebilir hizmet sunmayı hedeflediklerini ifade etti.

Belediye yetkilileri, ekmek satış noktasının ilçede hem hijyen standartlarını yükselteceğini hem de düzenli bir satış ortamı oluşturacağını belirterek, çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını bildirdi. Eskipazar Belediyesi, vatandaşların yaşam kalitesini artırmaya yönelik hizmetlerin aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Şubat, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Zonguldak sahilinde çöp tepkisi

Zonguldak kent merkezinde dalgalarla birlikte kıyıya vuran plastik atıklar çevre kirliliği oluşturdu.
Sahil şeridinde yürüyüş yapmak isteyen vatandaşlar, denizden gelen pet şişe, kapak ve boş kutu gibi atıkların oluşturduğu manzara karşısında şaşkınlık yaşadı. Kıyı şeridinin çöplerle kaplanmasına tepki gösteren vatandaşlar, kirliliğin bir an önce giderilmesini istedi.
Turizm kenti olma hedefindeki bir şehre bu görüntülerin yakışmadığını belirten bölge halkı, "Zonguldak’ın göbeğinde bu manzara oluyor mu, neden temizlenmiyor? Önce denizlerimizi temiz tutmalıyız. Yetkililerin burayı acilen temizlemesini bekliyoruz" diyerek duruma tepki gösterdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin