Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
66c5a71278d64
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
21 Ağustos, 2024 11:36 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar’da Asfalt Çalışmaları Devam Ediyor

Eskipazar’a bağlı Sallar, Söbüçimen, Çömlekçiler, Boncuklar  Tamuşlar, Bölükören, Bulduk, Adiller ve Budaklar grup yolunda sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor.

Eskipazar Kaymakamlığı koordinesinde, Köylere Hizmet Götürme Birliğinin  (KHGB)  2024 yıllı yatırım programına alınan ve İl özel İdaresi personelleri tarafından  sırt grup yolunda başlatılan sıcak asfalt çalışmaları Adiller ve Budaklar köylerinde devam ediyor.

Eskipazar Kaymakamı Fatih Gülnar, İlçe Özel İdare Müdürü Bülent Ceylan ile birlikte saha incelemelerinde bulundu. Çalışmalar hakkında İl Özel İdaresi’nin ilçe teknik sorumlusu Mustafa Yeşil’den bilgi alan Kaymakam Gülnar, grup yollarının öncelikleri arasında olduğunu vurguladı. Kaymakam Gülnar, devletin imkanları ölçüsünde ihtiyaç duyulan diğer köy ve mahalle yollarında da sıcak asfalt çalışmalarının devam edeceğini belirtti. Vatandaşların köylerine rahat ulaşım sağlamasını hedeflediklerini ifade eden Kaymakam Gülnar, çalışmaları büyük bir gayret ve özveriyle yürüten personele teşekkür ederek, sıcak asfalt çalışmalarının hayırlı olmasını diledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin