Karabük Postası tarafından
27 Ocak, 2023 15:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Eskipazar’da 12 bin 600 m2’lik Alanda Sera Kurulacak

Eskipazar İlçesinde 'İyi Tarım Uygulamaları ve Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği' projesi ile 12 bin 600 metrekarelik alanda sera kurulacak. Eskipazar İlçe Kaymakamı  Furkan Korkusuz, Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) tarafından finanse edilerek İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından uygulanacak olan 'İyi Tarım Uygulamaları ve Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği' projesi uygulama alanında incelemelerde bulundu. Proje kapsamında kurulacak olan 12600 m2 sera alanı inşaat çalışmaları hakkında İlçe Tarım Müdürü  Dursun Küçükyılmaz ve yüklenici firma yetkililerinden bilgiler alan Kaymakam Furkan  Korkusuz, Eskipazar ilçesinin  sera ve sebze yetiştiriciliğinde önemli bir yerde olduğunu, bu proje ile birlikte 12 genç çiftçinin  daha istihdam edileceğini, Eskipazar'ın tarım anlamında 'İyi Tarım Uygulamaları ve Örtü Altı Sebze Yetiştiriciliği' projesi ile daha da gelişeceğini belirterek,  ilçeye ve çiftçilere hayırlı olmasını diledi. (Nurettin Acar)  

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Ekim, 2025 00:52 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Tartıştığı kişinin otomobilini ateşi veren şahıs gözaltına alındı

Tokat’ın Erbaa ilçesinde tartıştığı kişinin aracını kundaklayan kuşkulu gözaltına alındı.
İddiaya nazaran, ilçe merkezinde F.B. ile ortalarında hasımlık bulunan M.A., dün akşam saatlerinde tartıştı. Tartışmanın akabinde meskene dönen M.A, aracını meskeninin önüne park etti. Sabah saatlerinde bölgeye giden F.B, yanında bidonla getirdiği akaryakıtı art camdan içeri döküp aracı ateşe verdi. Arabanın yandığını gören vatandaşlar, durumu itfaiye takımlarına bildirdi. Etraftaki güvenlik kameralarını inceleyen gruplar, arabası yaktığı tespit edilen F.B’yi kısa müddette yakalayarak gözaltına aldı.
Güvenlik kamerası manzaralarında F.B’nin elinde bidonla gelerek aracı yaktığı anlar yer aldı. Zanlının emniyetteki süreçleri devam ediyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin