blank
Aylin Sarıoğlu tarafından
24 Aralık, 2024 11:59 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Eskipazar’a 500 Kişilik Öğrenci Yurdu Yapılacak

Eskipazar ilçesinde 500 kişilik öğrenci yurdu yapımı için ihale tarihi belli oldu. AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin ile Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından tahsis edilen bütçe kapsamında yurt binası projesinin tamamlandığını ve ihale sürecinin başlatıldığını duyurdu.

Yapılan ortak açıklamada, 21 Ocak 2025 Salı günü gerçekleşecek olan ihale sonrasında yurt inşaatının en kısa sürede tamamlanarak öğrencilerin hizmetine sunulacağı ifade edildi.

Eskipazar’a yapılacak olan yurt binası, 150 kız ve 350 erkek öğrenci kapasitesiyle toplamda 500 kişilik kapasiteye sahip olacak. Yüksek standartlarla inşa edilecek yurt binası, modern ve konforlu bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor.

Projenin, ilçedeki öğrencilere büyük katkı sağlayacağı belirtilirken, Milletvekilleri Şahin ve Keskinkılıç, “Eskipazar ilçemiz, 500 kişilik kapasiteli, standardı yüksek bir yurt binasına kavuşacaktır. Şehrimize ve öğrencilerimize hayırlı olsun” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 00:30 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi’nin çalışmalarını yerinde inceledi

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Cem Şahin, Karabük Belediyesi tarafından kent genelinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.
İncelemeler kapsamında Milletvekili Şahin’e Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile belediyenin ilgili daire müdürleri eşlik etti. Heyet, yapımı devam eden Beşbinevler Sosyal Tesisleri ile tesis çevresinde oluşturulan park ve yeşil alanlarda incelemelerde bulundu.
Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya’dan çalışmalar hakkında bilgi alan Şahin, sosyal tesis çevresinde planlanan yeşil alanlar ile yapılacak çevre düzenlemelerine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Cem Şahin, daha sonra 100. Yıl ve Ergenekon mahallelerinde Karabük Belediyesi tarafından sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.
Programın devamında yenilenen terminal binası inşaat alanını da ziyaret eden Şahin, çalışmaların son durumu hakkında incelemelerde bulundu.
Yapılan hizmetlerin Karabük’ün yaşam kalitesine önemli katkı sunduğunu ifade eden Milletvekili Cem Şahin, belediyecilik hizmetlerinin planlı ve kararlı bir şekilde sürdürülmesinin önemine dikkat çekti. Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ise kentin ihtiyaçları doğrultusunda projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin