Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Nisan, 2015 14:53 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar OSB İçin Görüşmeler Başladı

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, “Eskipazar 1. Etap Metal ürünleri ve Raylı sistemler Organize Sanayi Bölgesi Türkiye’nin en büyük sanayi bölgesi olacak. Bunun içinde Bakanımız ile görüşmelerimiz başladı” dedi.
AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, İsmetpaşa bölgesine yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarını sürdürdüklerini ve Eskipazar’ın Türkiye’nin nadide bölgelerinden biri olacağını söyledi.
Saylar, Eskipazar’ın nüfusunun 5 yıl sonra 100 bini bulacağını da belirterek, “Böyle olunca da hem Karabük gelişecek hem de Eskipazar’ımız gelişecektir. Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi için Bakanlığa ve Bakanımıza gerekli bilgiler verildi. Bende bizzat görüşmek adına bugün Ankara’ya gidiyorum. Başbakanımıza bu konu iletildi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık bey ile de randevu aldık ve inşallah hayırlı sonuçlar alacağız. Eskipazar 1. Etap Metal ürünleri ve Raylı sistemler Organize Sanayi Bölgesi için gerekli çalışmaları yapma adına elimizden geleni Genel Başkan Yarımcımız ve Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin bey, Milletvekilimiz Osman Kahveci ile birlikte yapıyoruz. Karabük teşvikte 3. Bölge konumunda. İsmetpaşa’daki çalışmayla ilgili Maliye Bakanlığı siz bize organize sanayi bölgesi bulun, 100 milyon dolarlık yatırımları getirin bizlerde Karabük’ü 5. Bölge imkanlarından faydalandıralım dedi. Milletvekili adayımız sayın Sedat Namal’da TSO Başkanı olduğu dönemde 2 milyon 600 bin metre karelik arazinin taahhüdünü aldı. İlerde farkına bile varmadan bu bölgede mantar gibi fabrikaların bittiğini herkes görecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
swa 3
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
22 Mayıs, 2026 10:17 tarihinde yayınlandı
0

Vali Çağatay, Tapu ve Kadastro teşkilatını kabul etti

Tapu ve Kadastro Teşkilatı’nın 179. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Karabük Kadastro Müdürü Celalettin Bilgin, Tapu Müdürü Vildan Şendemir Asrın ve beraberindeki kurum personeli, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.

Kabulde, teşkilatın yürüttüğü çalışmalar, Karabük genelinde sunulan tapu ve kadastro hizmetleri ile güncel kurum faaliyetleri hakkında Vali Çağatay’a detaylı bilgi verildi. Kadastro Müdürü Bilgin ve Tapu Müdürü Asrın, ilde yürütülen projeleri ve vatandaşa yönelik işlemleri aktardı.

Vali Oktay Çağatay, burada yaptığı konuşmada, Tapu ve Kadastro Teşkilatı’nın vatandaşa doğrudan hizmet sunan köklü ve önemli kurumların başında geldiğini belirtti. Çağatay, teşkilatın 179. kuruluş yıl dönümünü kutlayarak, tüm personele görevlerinde başarılar diledi. Ziyaret, iyi dilek temennilerinin ardından sona erdi.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin