Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Nisan, 2015 14:53 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar OSB İçin Görüşmeler Başladı

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, “Eskipazar 1. Etap Metal ürünleri ve Raylı sistemler Organize Sanayi Bölgesi Türkiye’nin en büyük sanayi bölgesi olacak. Bunun içinde Bakanımız ile görüşmelerimiz başladı” dedi.
AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, İsmetpaşa bölgesine yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarını sürdürdüklerini ve Eskipazar’ın Türkiye’nin nadide bölgelerinden biri olacağını söyledi.
Saylar, Eskipazar’ın nüfusunun 5 yıl sonra 100 bini bulacağını da belirterek, “Böyle olunca da hem Karabük gelişecek hem de Eskipazar’ımız gelişecektir. Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi için Bakanlığa ve Bakanımıza gerekli bilgiler verildi. Bende bizzat görüşmek adına bugün Ankara’ya gidiyorum. Başbakanımıza bu konu iletildi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık bey ile de randevu aldık ve inşallah hayırlı sonuçlar alacağız. Eskipazar 1. Etap Metal ürünleri ve Raylı sistemler Organize Sanayi Bölgesi için gerekli çalışmaları yapma adına elimizden geleni Genel Başkan Yarımcımız ve Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin bey, Milletvekilimiz Osman Kahveci ile birlikte yapıyoruz. Karabük teşvikte 3. Bölge konumunda. İsmetpaşa’daki çalışmayla ilgili Maliye Bakanlığı siz bize organize sanayi bölgesi bulun, 100 milyon dolarlık yatırımları getirin bizlerde Karabük’ü 5. Bölge imkanlarından faydalandıralım dedi. Milletvekili adayımız sayın Sedat Namal’da TSO Başkanı olduğu dönemde 2 milyon 600 bin metre karelik arazinin taahhüdünü aldı. İlerde farkına bile varmadan bu bölgede mantar gibi fabrikaların bittiğini herkes görecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda fuhus sebekesine darbe kari koca gozaltina alindi I8IGldyi
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da fuhuş şebekesine darbe: Karı-koca gözaltına alındı

Samsun’da fuhuş şebekesine yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan karı-kocadan erkek şüpheli tutuklanırken, hamile olduğu öğrenilen kadın adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Samsun Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, insan ticareti ve fuhuş suçlarına yönelik yürütülen soruşturma kapsamında, T.A. ile Özbekistan uyruklu eşi N.E.’nin Özbekistan’dan kadınları Türkiye’ye getirerek Samsun’da fuhuş yaptırdığı tespit edildi. Yapılan çalışmada 6 Özbekistan uyruklu mağdur kadın belirlendi.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığı ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü ekiplerince düzenlenen operasyonla gözaltına alınan karı-koca emniyetteki işlemlerinin ardından bugün Samsun Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan şüphelilerden T.A. tutuklanarak cezaevine gönderildi. Hamile olduğu öğrenilen Özbekistan uyruklu N.E. ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin