Eskipazar OSB İçin Görüşmeler Başladı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
10 Nisan, 2015 14:53 tarihinde yayınlandı
0
0

Eskipazar OSB İçin Görüşmeler Başladı

AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, “Eskipazar 1. Etap Metal ürünleri ve Raylı sistemler Organize Sanayi Bölgesi Türkiye’nin en büyük sanayi bölgesi olacak. Bunun içinde Bakanımız ile görüşmelerimiz başladı” dedi.
AK Parti Karabük İl Başkanı Timurçin Saylar, İsmetpaşa bölgesine yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi çalışmalarını sürdürdüklerini ve Eskipazar’ın Türkiye’nin nadide bölgelerinden biri olacağını söyledi.
Saylar, Eskipazar’ın nüfusunun 5 yıl sonra 100 bini bulacağını da belirterek, “Böyle olunca da hem Karabük gelişecek hem de Eskipazar’ımız gelişecektir. Eskipazar Organize Sanayi Bölgesi için Bakanlığa ve Bakanımıza gerekli bilgiler verildi. Bende bizzat görüşmek adına bugün Ankara’ya gidiyorum. Başbakanımıza bu konu iletildi. Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık bey ile de randevu aldık ve inşallah hayırlı sonuçlar alacağız. Eskipazar 1. Etap Metal ürünleri ve Raylı sistemler Organize Sanayi Bölgesi için gerekli çalışmaları yapma adına elimizden geleni Genel Başkan Yarımcımız ve Milletvekilimiz Mehmet Ali Şahin bey, Milletvekilimiz Osman Kahveci ile birlikte yapıyoruz. Karabük teşvikte 3. Bölge konumunda. İsmetpaşa’daki çalışmayla ilgili Maliye Bakanlığı siz bize organize sanayi bölgesi bulun, 100 milyon dolarlık yatırımları getirin bizlerde Karabük’ü 5. Bölge imkanlarından faydalandıralım dedi. Milletvekili adayımız sayın Sedat Namal’da TSO Başkanı olduğu dönemde 2 milyon 600 bin metre karelik arazinin taahhüdünü aldı. İlerde farkına bile varmadan bu bölgede mantar gibi fabrikaların bittiğini herkes görecek” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
duzcede simseklerin ardindan dolunay mest etti mbI8rPDO
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Nisan, 2026 04:45 tarihinde yayınlandı
0
0

Düzce’de şimşeklerin ardından dolunay mest etti

Düzce’de akşam saatlerinde sağanak yağış ile birlikte şimşekler de gökyüzünü aydınlattı. Şimşeklerin ardından dağılan bulutların arasından çıkan dolunay ise mest etti.

Düzce’de akşam saatlerinde etkili olan şimşekler gökyüzünü adeta aydınlattı. Şehrin batısından doğusuna doğru ilerleyen şimşekler, özellikle bazı bölgelerde görsel bir şölen oluşturdu. Aralıklarla çakan şimşekler geceyi gündüze çevirirken, ortaya çıkan manzara vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi. Şimşeklerin ardından gökyüzündeki bulutların dağılmasıyla birlikte beliren dolunay ise dikkat çekti. Doğal ışık gösterisinin ardından ortaya çıkan dolunay, geceye ayrı bir güzellik katarken, o anlar bazı vatandaşlar tarafından cep telefonu kameralarıyla kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin