Reklam
Reklam

Eskipazar OSB Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
07 Haziran, 2022 13:28 tarihinde yayınlandı
0

Karabük Valisi Fuat Gürel AK Parti Karabük Milletvekilleri Cumhur Ünal, Niyazi Güneş ve AK Parti Karabük İl Başkanı Av. İsmail Altınöz’le birlikte Karabük Valiliğinde bir araya geldi.

Karabük Valisi Gürel AK Parti Karabük Milletvekilleri Ünal, Güneş ve AK Parti Karabük İl Başkanı Altınöz’le Eskipazar Organize Sanayi Bölgesindeki çalışmalara ilişkin görüşme gerçekleştirdi.

Görüşmede, Eskipazar OSB Müdürü Emin Demir’de kamulaştırma çalışmaları tamamlanma aşamasına gelen ve işletmelere yer ön tahsis işlemleri devam eden Eskipazar Organize Sanayi Bölgesindeki çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

AK Parti Karabük Milletvekilleri Ünal, Güneş ve AK Parti Karabük İl Başkanı Altınöz, “Karabük’ümüzün ve bölgemizin potansiyelini daha iyi noktalara getirmek için bu projeyi çok önemsiyoruz. Sanayi Bölgesine gelen her bir yatırımcımız şehrimizin ekonomisine, üretimine ve istihdamına çok önemli katkılar sağlayacaktır. Her aşamasını yakından takip ediyoruz” dedi. (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin

Kastamonu’da fuhuş operasyonu: 1 gözaltı

kastamonuda fuhus operasyonu 1 gozalti B6xf1AHx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde polis ekipleri tarafından düzenlenen fuhuş operasyonunda 1 şüpheli gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekiplerince, Bozkurt ilçesinde tespiti yapılan bir adrese fuhuş operasyonu düzenlendi. Adreste yapılan aramalarda dijital materyaller ele geçirildi. 1 şüpheli ekipler tarafından gözaltına alınırken, 5 mağdur kadın da kurtarıldı.

Şüpheli şahsın işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin