Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Mayıs, 2016 14:17 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar Kaymakamından Kurum Amirleriyle Doğa Yürüyüşü

 

Eskipazar idarecileri hafta sonu doğa yürüyüşünde bir araya geldi.

Eskipazar Kaymakamı Hülya Yavuz, Jandarma Komutanı Kd. Bşçvş. Vahdi Güngör, İlçemiz Cumhuriyet Savcıları Tolga Hamit Erol ve Sedat Belen, Emniyet Amiri Muharrem Çevik ve diğer kurum amirlerinin de katılımıyla doğa yürüyüşü düzenlendi.

İlk olarak Sofular Köyü Dereköy Mahallesinde bulunan anıt meşe ağacında kahvaltı yapıldı. Daha sonra Eğriova Yaylasına geçilerek buradan Sülemiş ve daha sonra da Gelin Taşı bölgesine gidilerek yürüyüş gerçekleştirildi. Dönüşte ise aynı rota kullanıldı.

Yürüyüşe katılanların çoğunluğunun bu bölgeye ilk defa gelmesi ülkemizin en güzel, verimli ve endemik ağaç türleri ile bir çok bitkinin bulunduğu doğal güzellikler katılımcıları hayran bıraktı.

Doğa yürüyüşü yapan katılımcılara akşam ise Hasanlar Köyü Muhtarı Fevzi Düzdere  ve Yalakkuz- Sofular Köyü Tarımsal Kooperatifi yöneticilerinden Fahri Yıldırım ikramda bulundu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin