Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
03 Mayıs, 2016 14:17 tarihinde yayınlandı
0

Eskipazar Kaymakamından Kurum Amirleriyle Doğa Yürüyüşü

 

Eskipazar idarecileri hafta sonu doğa yürüyüşünde bir araya geldi.

Eskipazar Kaymakamı Hülya Yavuz, Jandarma Komutanı Kd. Bşçvş. Vahdi Güngör, İlçemiz Cumhuriyet Savcıları Tolga Hamit Erol ve Sedat Belen, Emniyet Amiri Muharrem Çevik ve diğer kurum amirlerinin de katılımıyla doğa yürüyüşü düzenlendi.

İlk olarak Sofular Köyü Dereköy Mahallesinde bulunan anıt meşe ağacında kahvaltı yapıldı. Daha sonra Eğriova Yaylasına geçilerek buradan Sülemiş ve daha sonra da Gelin Taşı bölgesine gidilerek yürüyüş gerçekleştirildi. Dönüşte ise aynı rota kullanıldı.

Yürüyüşe katılanların çoğunluğunun bu bölgeye ilk defa gelmesi ülkemizin en güzel, verimli ve endemik ağaç türleri ile bir çok bitkinin bulunduğu doğal güzellikler katılımcıları hayran bıraktı.

Doğa yürüyüşü yapan katılımcılara akşam ise Hasanlar Köyü Muhtarı Fevzi Düzdere  ve Yalakkuz- Sofular Köyü Tarımsal Kooperatifi yöneticilerinden Fahri Yıldırım ikramda bulundu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
devrekte universite ogrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladilar 3JrmckTt
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Haziran, 2026 04:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Devrek’te Üniversite öğrencileri mezuniyetlerini kep atarak kutladılar

Devrek Şehir Stadında yüzlerce öğrenci mezuniyet sevinçlerini keplerini havaya atarak kutladılar.

Zonguldak’ın Devrek İlçesinde Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu ve Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu 2025-2026 Akademik Yılı Mezuniyet Töreninde yüzlerce üniversite öğrencisi okullarını bitirmenin sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.

Devrek Şehir Stadyumunda gerçekleştirilen programda Devrek Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ile Gökçebey Mithat Mehmet Çanakçı Meslek Yüksekokulu öğrencilerinin bir araya geldiği mezuniyet töreninde 500 öğrenci mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutlarken, programa katılan protokol üyeleri ve yaklaşık 2000 öğrenci yakını da bu sevince tanıklık ettiler.

Düzenlenen mezuniyet törenine; Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Servet Karasu, Devrek Belediye Başkanı Özcan Ulupınar, Gökçebey Belediye Başkanı Vedat Öztürk, Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile çok sayıda davetli katıldı.

Programın sonunda yüzlerce öğrenci protokol üyelerinin de iştiraki mezun olmanın sevincini keplerini havaya atarak kutladılar.

Bizi sosyal medyadan takip edin